product

Reduced price! Frezyderm Sooth Balm Cream 175ml

Frezyderm Sooth Balm Cream 175ml

422708

New product

Κρέμα περιποίησης της ευαίσθητης επιδερμίδας με κνησμώδεις καταστάσεις

More details

99 Items

Αμεσα Διαθεσιμο

16,89 €

-30%

24,13 €

icon

ΔΩΡΕΑΝ μεταφορικά

από 45€

icon

Ασφαλείς αγορές

με αξιοπιστία

icon

Τηλεφωνικές παραγγελίες

εύκολα & γρήγορα!

Κρέμα περιποίησης της ευαίσθητης επιδερμίδας που πάσχει από κνησμώδης καταστάσεις πάσης φύσεως. Η μαλακτική κρέμα, Frezyderm SOOTH BALM, περιέχει φυτικά έλαια από τα φυτά Calendula officinalis, Helianthus Annus, Argania Spinosa, Hordeum Vulgare με καταπραϋντική και επουλωτική δράση.

Περιέχει φυτικά εκχυλίσματα από Serenoa Serrulata, Enteromorpha Compressa, Aesculus Hippocastanum με αντιφλεγμονώδη, αποσυμφορητική και κατασταλτική επί των νευρομεταβιβαστών δράση. Ο εμπλουτισμός της κρέμας με Glycyrrhetinic Acid, Vitamin E, Panthenol και Allantoin μειώνει την επιδερμική ευαισθησία και αντιδραστικότητα και ενισχύει την ενυδάτωση ακι την περιφερική μικροκυκλοφορία. Η σύνθεσή του από φυτικά έλαια, εκχυλίσματα και μαλακτικούς εστέρες περιποιείται εντατικά το λεπτό, άτονο και δυσανεκτικό δέρμα.

Παράλληλα καταπραΰνει την επιδερμίδα από ερεθισμούς και κνησμό διαφόρου αιτιολογίας, ερυθήματα, απολεπιστικές διεργασίες, δερματική δυσανεξία, ατοπικές εκδηλώσεις και αλλεργικές αντιδράσεις. Δεν περιέχει άρωμα και χρώμα και είναι ιδανικό και για την περιποίηση της επιδερμίδας κατά την περίοδο της εγκυμοσύνης.

Συσκευασία 175ml

Απλώνεται στι ερεθισμένο δέρμα με απαλές κινήσεις 2-3 φορές την ημέρα ανάλογα με την βαρύτητα των συμπτωμάτων.

Δεν υπάρχουν κριτικές πελατών προς το παρόν.

Γράψτε μια κριτική

Προτεινόμενα προϊόντα στην ίδια κατηγορία