cms

Το e-pharm.gr έχει καθιερώσει ορισμένους όρους χρήσης για να προσφέρει ένα ασφαλές και ευχάριστο περιβάλλον αγορών και ενημέρωσης σε όλα τα μέλη του.
Η χρήση της ιστοσελίδας μας και του e-shop υπόκειται στους παρόντες Όρους Χρήσης, όπως ισχύουν σε κάθε χρονική στιγμή, οι οποίοι αποτελούν και τη συμφωνία μεταξύ του e-pharm.gr και κάθε προσώπου που κάνει χρήση των παρεχόμενων υπηρεσιών. Η με οποιονδήποτε τρόπο χρήση του e-shop, δηλώνει την ανεπιφύλακτη αποδοχή από το χρήστη των Όρων Χρήσης και της Πολιτικής Απορρήτου της Εταιρείας, όπως ισχύουν σε κάθε χρονική στιγμή.
Παρακαλούμε διαβάστε τους Όρους Χρήσης προσεκτικά όπως περιγράφονται στη συνέχεια:
Σε περίπτωση που δεν συμφωνείτε με τους όρους χρήσης της παρούσας, οφείλετε να μην κάνετε χρήση των υπηρεσιών και του περιεχομένου της ιστοσελίδας.
Οι παρόντες όροι χρήσης μπορεί να αναθεωρούνται και να ενημερώνονται οποιαδήποτε στιγμή. Παρακαλείσθε προς τούτο να ελέγχετε ανά τακτά χρονικά διαστήματα τους όρους χρήσης της ιστοσελίδας και του e-shop.

Όροι Χρήσης

Α. Το ηλεκτρονικό κατάστημα e-pharm.gr διατίθεται από την εταιρεία «Συστ. Φαρμακεία Α. Βιτζηλαίου - Ζώτου και Ζώτος Π. και Σία Ο.Ε.» και παρέχει στους χρήστες του τη δυνατότητα να πραγματοποιήσουν παραγγελίες οποιαδήποτε ώρα της ημέρας μέσω της ιστοσελίδας του ηλεκτρονικού καταστήματος e-pharm.gr ή τηλεφωνικώς τις εργάσιμες ώρες και μέρες, όπως δηλώνονται στην ιστοσελίδα. Επιπλέον, ο χρήστης μπορεί να δει παλαιότερες παραγγελίες του, να επιλέξει τον τρόπο πληρωμής που τον εξυπηρετεί καλύτερα σε κάθε παραγγελία ή να αλλάξει τα προσωπικά του στοιχεία. Ακόμη, μπορεί να επιλέξει τον τρόπο αποστολής των προϊόντων που επιθυμεί ή να παραλάβει την παραγγελία του από το κατάστημα μας τις εργάσιμες ώρες και μέρες, εκτός Σαββάτου. «Πελάτης» είναι το φυσικό ή νομικό πρόσωπο που αγοράζει προϊόντα από το e-pharm.gr. Η παρούσα ιστοσελίδα απευθύνεται σε άτομα άνω των 18 ετών. «Προϊόντα» είναι τα αντικείμενα που πωλούνται από το e-pharm.gr στον «Πελάτη» και για τα οποία υπάρχει ισχύουσα και νόμιμη απόδειξη ή τιμολόγιο πώλησης. Οι όροι χρήσης δεν επηρεάζουν την ισχύ και την εφαρμογή των συνταγματικών δικαιωμάτων του Ελληνικού Κράτους.

ΣΥΣΤ. ΦΑΡΜΑΚΕΙΑ Α.ΒΙΤΖΗΛΑΙΟΥ-ΖΩΤΟΥ και ΖΩΤΟΣ ΠΕΤΡΟΣ και ΣΙΑ Ο.Ε.
25ης Μαρτίου 124
Τ.Κ. 13231
Πετρούπολη
ΓΕΜΗ: 005333601000 
ΑΦΜ: 099009449
ΔΟΥ: Β ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ

Β. Εγγραφή στο e-pharm.gr
Για να γίνει κάποιος Πελάτης στο ηλεκτρονικό κατάστημα αρκεί η εγγραφή του από την επιλογή «Νέος Χρήστης», μετά την οποία μπορεί να πραγματοποιεί παραγγελίες και να χρησιμοποιεί τις υπηρεσίες του e-pharm.gr. Κατά την εγγραφή του ο Πελάτης καλείται να παρέχει ορισμένα προσωπικά στοιχεία που χρησιμοποιούνται για την εκτέλεση των παραγγελιών του Πελάτη και την αποστολή σε αυτόν ενημερωτικών εντύπων και ενημερωτικών ηλεκτρονικών δελτίων (newsletter), η οποία πραγματοποιείται μόνο εφ όσον αυτός το επιθυμεί. Ο Πελάτης μπορεί οποιαδήποτε στιγμή το επιθυμεί να διακόψει την αποστολή newsletters, με την αντίστοιχη επιλογή στη σελίδα «ο Λογαριασμός μου», ή και με επικοινωνία στο mail info2e-pharm.gr. Περαιτέρω, σε κάθε αποστολή από το e-pharm newsletter δίνεται η επιλογή στον παραλήπτη να δηλώσει τυχόν επιθυμία του να μην λαμβάνει στο μέλλον τέτοιες ενημερώσεις.
 
Γ. Χρήση των υπηρεσιών του e-pharm.gr
Ο Πελάτης οφείλει κατά τη χρήση των υπηρεσιών του ηλεκτρονικού καταστήματος e-pharm.gr να σέβεται τα πνευματικά δικαιώματα τρίτων (όπως περιγράφεται στην αντίστοιχη παράγραφο), να τηρεί τους όρους χρήσεως και να παρέχει τα αληθή προσωπικά του στοιχεία, τα στοιχεία παράδοσης και πληρωμής, όπως ζητούνται στη σελίδα «Ο Λογαριασμός μου» για να εξασφαλίζεται η καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση του. Επίσης δεσμεύεται πως δε θα κάνει χρήση των υπηρεσιών του ηλεκτρονικού καταστήματος e-pharm.gr για την τέλεση αξιόποινων πράξεων σύμφωνα με το Δίκαιο του Ελληνικού Κράτους. Σε περίπτωση παροχής ψευδών στοιχείων, το ηλεκτρονικό κατάστημα διατηρεί το δικαίωμα να αρνηθεί την παροχή υπηρεσιών ή / και την ολοκλήρωση και αποστολή παραγγελίας, καθώς και να διαγράψει τον χρήστη από τη λίστα των εγγεγραμμένων χρηστών.
Ο Πελάτης συμφωνεί πως δεν θα κάνει χρήση του ηλεκτρονικού καταστήματος e-pharm.gr για αποστολή, δημοσίευση, αποστολή με e-mail ή μετάδοση με άλλους τρόπους περιεχομένου που είναι παράνομο, προσβλητικό ή βλαπτικό για το e-pharm.gr, για τους χρήστες του ή/και για οποιονδήποτε τρίτο ή περιεχόμενο για το οποίο δεν έχει δικαίωμα μετάδοσης.
Τέλος ο Πελάτης συμφωνεί ότι η εταιρεία, τα μέλη, οι συνεργάτες, οι μέτοχοι και οι υπάλληλοι του e-pharm.gr δεν ευθύνονται για οποιοδήποτε πρόβλημα προκύψει από τρίτα μέλη που χρησιμοποιούν τον ιστότοπο e-pharm.gr ή/και από τη χρήση ή τυχόν ελαττωματικότητα των πωλούμενων προϊόντων, δεδομένου ότι αυτά παρασκευάζονται και διατίθενται προς πώληση από τρίτα, ξένα προς το e-pharm νομικά ή/και φυσικά πρόσωπα.
Κάθε χρήση αντίθετη προς τα ανωτέρω εκτός των τυχόν ποινικών ή και αστικών κυρώσεων επιφέρει και διακοπή των παρεχόμενων υπηρεσιών χωρίς καμία ειδοποίηση.
Περαιτέρω, το e-pharm έχει δικαίωμα να μην δέχεται και να μην εκτελεί παραγγελίες του Πελάτη, εάν ο τελευταίος διατηρεί οφειλές έναντι της Εταιρείας από προηγούμενες παραγγελίες ή εάν έχει επιδείξει επανειλημμένα και αδικαιολόγητα δυστροπία ως προς την παραλαβή των προηγούμενων παραγγελιών του (π.χ. επανειλημμένες και αδικαιολόγητες ακυρώσεις παραγγελιών κλπ.). Η κατά τα ανωτέρω απόφαση δεν θα λαμβάνεται αυτοματοποιημένα.
Το e-pharm.gr προσφέρει στους χρήστες τη δυνατότητα να καταγράφουν και να μοιράζονται την άποψή τους σχετικά με τα προϊόντα ή και τα άρθρα που εμφανίζονται στην ιστοσελίδα. Παρ' όλα αυτά διατηρεί το δικαίωμα να μη δημοσιεύει περιεχόμενο που μπορεί να θεωρήσει υβριστικό, συκοφαντικό ή προσβλητικό για το e-pharm.gr, τους συνεργάτες του ή τους άλλους χρήστες της ιστοσελίδας.
Η χρήση των υπηρεσιών που προσφέρει το ηλεκτρονικό κατάστημα e-pharm.gr καθώς και η εγγραφή του Πελάτη σε αυτό συνεπάγεται πως αποδέχεται ανεπιφύλακτα τους Όρους Χρήσης. Παρακαλώ μην προχωρήσετε σε εγγραφή ή παραγγελία αν δεν αποδέχεστε αυτούς τους όρους.
Το ηλεκτρονικό κατάστημα e-pharm.gr διατηρεί το δικαίωμα τροποποίησης των Όρων αυτών οποιαδήποτε στιγμή το κρίνει απαραίτητο, χωρίς προηγούμενη ειδοποίηση προς τον Πελάτη πλην της δημοσίευσης τους στην ιστοσελίδα του, οπότε και οι τροποποιημένοι όροι θα ισχύουν αυτόματα. Η εκ μέρους σας συνέχιση χρήσης των υπηρεσιών του e-pharm και μετά την κατά τα ανωτέρω τροποποίηση των Όρων χρήσης, συνεπάγεται αυτοδίκαια και αποδοχή εκ μέρους σας των τροποποιημένων όρων.

Σε περίπτωση που λόγω έλλειψης κάποιου είδους,  έστω και αν το αρχικό ποσό της παραγγελίας ήταν άνω των 45 ευρώ, με αποτέλεσμα να μην υπάρχει χρέωση μεταφορικών, αν το ποσό της παραγγελίας  που διαμορφώνεται τελικά είναι μικρότερο των 45 ευρώ, τότε ενδέχεται να υπάρξει παρόλα αυτά χρέωση μεταφορικών.

Η χρέωση για συσκευασία δώρου αφορά τη συσκευασία ανά παραγγελία και όχι ανά προϊόν περιεχόμενο στην παραγγελία.

Η διαθεσιμότητα των προϊόντων που παρουσιάζονται στη σελίδα είναι ενδεικτική και συνεπώς υπάρχει περίπτωση να μην καταστεί δυνατή η εκτέλεση μέρους ή ολόκληρης της παραγγελίας. Στην περίπτωση αυτή γίνεται επιστροφή του ποσού στον πελάτη σε περίπτωση που ο τελευταίος έχει ήδη προκαταβάλει την αξία της παραγγελίας, για το ποσό που αναλογεί στα προϊόντα που δεν απεστάλησαν.

Οι φωτογραφίες των προϊόντων είναι ενδεικτικές.

Για την επιστροφή ή αλλαγή ενός προϊόντος είναι απαραίτητο να είναι άθικτο και στην αρχική του συσκευασία.

Το ηλεκτρονικό κατάστημα διατηρεί το δικαίωμα να τροποποιήσει ή να διακόψει τις υπηρεσίες που προσφέρει με ή χωρίς προηγούμενη ειδοποίηση.

Δ. Πρόσβαση στον λογαριασμό σας: Είστε υπεύθυνοι για οποιαδήποτε δραστηριότητα συμβαίνει επί ή μέσω του λογαριασμού σας. Προκειμένου να προστατεύσετε τον λογαριασμό σας, να τηρείτε τον κωδικό πρόσβασής σας εμπιστευτικό. Μην επαναχρησιμοποιείτε τον κωδικό πρόσβασης του λογαριασμού σας σε άλλες υπηρεσίες. Με την επιφύλαξη των θεσμοθετημένων δικαιωμάτων σας, εάν ξεχάσετε τον κωδικό πρόσβασής σας και δεν μπορείτε να επικυρώσετε με άλλον τρόπο τον λογαριασμό σας στην e-pharm, αναγνωρίζετε και συμφωνείτε ότι ο λογαριασμός σας ενδέχεται να είναι μη προσπελάσιμος από εσάς και ότι όλα τα δεδομένα που σχετίζονται με τον λογαριασμό σας ενδέχεται να είναι μη ανακτήσιμα.
Επιπλέον, κατανοείτε και αποδέχεστε ότι το Internet δεν είναι ασφαλές περιβάλλον και το ηλεκτρονικό κατάστημα e-pharm.gr δεν ευθύνεται για οποιαδήποτε απώλεια δεδομένων ή άλλη ζημία του παραλήπτη ή τρίτων οφειλόμενη είτε σε χρήση είτε σε καθυστερημένη διαβίβαση, υποκλοπή, αλλοίωση ή μόλυνση με ιούς. Εναπόκειται αποκλειστικά στον παραλήπτη η ευθύνη για την προστασία του συστήματός του από ιούς και την αποδοχή ηλεκτρονικών μηνυμάτων. Το e-pharm.gr και οι συντελεστές στη δημιουργία και συντήρησή του δεν φέρουν και αποποιούνται ευθύνη για οποιεσδήποτε άμεσες ή έμμεσες ζημίες που ενδέχεται να προκύψουν από τη χρήση της ιστοσελίδας, τη διαβίβαση των δεδομένων, ή πιθανής παραβίασης των όρων χρήσης. Σας υπενθυμίζουμε ότι καταβάλλεται κάθε δυνατή προσπάθεια για τη δημιουργία ενός ασφαλούς και ευχάριστου περιβάλλοντος συναλλαγών.
Συμβουλή: Μην αποκαλύπτετε σε τρίτους το όνομα χρήστη σας, τον κωδικό σας καθώς και τα προσωπικά σας δεδομένα όσον αφορά τα στοιχεία του τρόπου πληρωμής προς το ηλεκτρονικό κατάστημα μας. Επίσης μην ξεχνάτε να εξέρχεστε από το λογαριασμό σας στο τέλος της περιήγησης στον ιστότοπο e-pharm.gr σε περίπτωση που δεν εισέρχεστε από τον προσωπικό σας υπολογιστή.
ΠΡΟΣΟΧΗ: ΕΝΗΜΕΡΩΣΤΕ ΜΑΣ ΑΜΕΣΑ ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΜΗ ΕΞΟΥΣΙΟΔΟΤΗΜΕΝΗΣ ΧΡΗΣΗΣ ΤΟΥ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥ ΣΑΣ

Ε. Πολιτική απορρήτου και προστασία προσωπικών δεδομένων
Με τη χρήση της ιστοσελίδας και του e-shop, καθώς και με τη συμμετοχή σας σε κάθε Διαγωνισμό μέσω facebook, συμφωνείτε με τις πολιτικές προστασίας του απορρήτου που εφαρμόζουμε, καθώς και αποδέχεστε ότι η e-pharm.gr μπορεί να χρησιμοποιεί τις πληροφορίες σας, στο πλαίσιο των πολιτικών προστασίας απορρήτου που εφαρμόζει. Χρησιμοποιώντας και επωφελούμενοι από τις Υπηρεσίες και τους διαγωνισμούς της e-pharm.gr αναγνωρίζετε ότι η παροχή των υπηρεσιών μας είναι δυνατή μόνο με την χρήση και επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων. Επισκεφθείτε την Πολιτική Προστασίας της e-pharm για να μάθετε περισσότερες πληροφορίες..

ΣΤ. Όροι συμμετοχής σε διαγωνισμούς μέσω Facebook
1. Ο εκάστοτε διαγωνισμός που διενεργεί το e-pharm.gr ανακοινώνεται στη σελίδα του στο facebook (facebook.com/e-pharm.gr) με αντίστοιχη ανάρτηση.
2. Έπαθλο: Ο κάθε διαγωνισμός έχει ως έπαθλο την παροχή δωρεάν προϊόντων από το e-pharm τα οποία περιγράφονται σε κάθε ανάρτηση. O νικητής δεν μπορεί να εξαργυρώσει το έπαθλο με χρηματικό ποσό. Ο νικητής  θα αναδειχθεί κατόπιν κλήρωσης που θα διενεργηθεί την επόμενη ημέρα από τη λήξη του διαγωνισμού.
3. Διάρκεια: Ως διάρκεια του διαγωνισμού ορίζεται το χρονικό διάστημα που αναγράφεται στην αντίστοιχη δημοσίευση/ανάρτηση στη σελίδα του e-pharm στην πλατφόρμα του facebook.
4. Διοργανωτής: Ως Διοργανωτής λογίζεται η εταιρεία «Συστ. Φαρμακεία Α. Βιτζηλαίου – Ζώτου και Ζώτος Π και Σία Ο.Ε.».
Ο Διοργανωτής καταβάλλει κάθε δυνατή προσπάθεια ώστε η χρήση των συστημάτων του να είναι ασφαλής και να παρέχει ακριβείς, πλήρεις, έγκυρες, αξιόπιστες και επίκαιρες πληροφορίες και περιεχόμενο. Παράλληλα οι συμμετέχοντες στο Διαγωνισμό συμφωνούν ότι πρέπει να αξιολογούν το περιεχόμενο και τις πληροφορίες και ότι είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για τις ενέργειες τους που σχετίζονται με τη συμμετοχή τους στο διαγωνισμό, συμπεριλαμβανομένης της απόφασής τους να βασιστούν στην ορθότητα, την πληρότητα ή/και την εγκυρότητα του περιεχομένου αυτού.
5.Δικαίωμα συμμετοχής - Προϋποθέσεις
5.1 Δικαίωμα συμμετοχής στο διαγωνισμό έχουν όλοι οι έχοντες νόμιμη μόνιμη κατοικία στην Ελλάδα, εφόσον έχουν συμπληρώσει το 18ο έτος της ηλικίας τους και έχουν πλήρη δικαιοπρακτική ικανότητα. Εξαιρούνται οι υπάλληλοι της εταιρείας Συστ. Φαρμακεία Α.Βιτζηλαίου-Ζώτου και Ζώτος Π. κ ΣΙΑ Ο.Ε.
5.2 Αρχική προϋπόθεση για τη συμμετοχή σε κάθε διαγωνισμό είναι, κατά περίπτωση και όπως κάθε φορά θα ανακοινώνεται ανά διαγωνισμό, είτε ο συμμετέχων να είναι fan της σελίδας e-pharm.gr στο facebook (facebook.com/e-pharm.gr), είτε να κάνει like ή share (κοινοποίηση) σε κάποια ανάρτηση της σελίδας e-pharm.gr στο facebook, όπως ορίζεται κάθε φορά.
5.3 Κάθε συμμετέχων είναι αποκλειστικά υπεύθυνος για την πλήρη και ορθή συμπλήρωση και υποβολή των στοιχείων του. Η εταιρία Συστ. Φαρμακεία Α.Βιτζηλαίου-Ζώτου και Ζώτος Π. κ ΣΙΑ Ο.Ε διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείσει κάθε συμμετέχοντα σε οποιαδήποτε φάση του διαγωνισμού, εφόσον διαπιστωθεί ότι τα δηλωθέντα από αυτόν στοιχεία είναι ελλιπή ή αναληθή και δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα.
5.4 Οι Διοργανωτές επαληθεύουν την εγκυρότητα των συμμετοχών και δύνανται να αποκλείσουν οιονδήποτε συμμετέχοντα επιχειρεί να παρέμβει παρανόμως στη διαδικασία συμμετοχής ή η συμμετοχή του δεν είναι σύμφωνη με τους παρόντες όρους.
5.5 Σε περίπτωση που για τη συμμετοχή σε κάποιο διαγωνισμό που διεξάγει το e-pharm αποτελεί προϋπόθεση η ανάρτηση από τον ενδιαφερόμενο χρήστη – υποψήφιο φωτογραφιών, η ανάρτηση αυτών γίνεται υπό την αποκλειστική ευθύνη και με τη συναίνεση του εκάστοτε χρήστη. Σε κάθε περίπτωση, οι φωτογραφίες που αναρτούν όλοι οι Συμμετέχοντες του Διαγωνισμού στη σελίδα e-pharm στο Facebook, κατά τα ανωτέρω, θα πρέπει να πληρούν τους όρους του facebook. Διευκρινίζεται επίσης ότι οι Συμμετέχοντες φέρουν αποκλειστικά ευθύνη για την ορθή αποστολή των φωτογραφιών.
5.6 Οι φωτογραφίες με τις οποίες συμμετέχουν όλοι οι Συμμετέχοντες θα τύχουν δημόσιας προβολής από τη Διοργανώτρια στα πλαίσια του Διαγωνισμού και θα αναρτηθούν στην Ιστοσελίδα, στις πλατφόρμες κοινωνικής δικτύωσης της Διοργανώτριας για προωθητικούς σκοπούς. Οι συμμετέχοντες δηλώνουν και συναινούν ρητά ότι η ανάρτηση των φωτογραφιών από τον κάθε συμμετέχοντα, συνεπάγεται αυτόματα τη ρητή συγκατάθεση αυτών για την κατά τα ανωτέρω προώθηση αυτών στα παραπάνω μέσα κοινωνικής δικτύωσης.
5.7 Οι φωτογραφίες (εφεξής το «Υλικό»), με τις οποίες θα λαμβάνουν μέρος οι Συμμετέχοντες, πρέπει να συμμορφώνονται πλήρως με την κείμενη νομοθεσία ή/και δικαιώματα τρίτων (όπως ενδεικτικά περιεχόμενο που είναι άσεμνο, ανήθικο, πορνογραφικό, προσβλητικό, δυσφημιστικό, απειλητικό, ενδέχεται να υποκινήσει ρατσιστικό μίσος, βλάσφημο, παραβιάζει άμεσα ή έμμεσα την ιδιωτική ζωή, τα προσωπικά δεδομένα, τις πολιτικές ή/και θρησκευτικές πεποιθήσεις ή περιεχόμενο που παραβιάζει καθ’ οιονδήποτε τρόπο δικαιώματα πνευματικής ιδιοκτησίας τρίτων) (Ακατάλληλο Περιεχόμενο). Στις φωτογραφίες αυτές απαγορεύεται να απεικονίζονται ανήλικοι. Περαιτέρω, οι Συμμετέχοντες δηλώνουν και εγγυώνται ότι το Υλικό με το οποίο συμμετέχουν στο Διαγωνισμό, όπως και όλα τα σχετικά με αυτό δικαιώματα, ανήκουν αποκλειστικά σε αυτούς και διατηρούν κάθε δικαίωμα χρήσης, εκμετάλλευσης και διάθεσης αυτών. Επίσης, δηλώνουν ότι το Υλικό με τα οποίο συμμετέχουν στο Διαγωνισμό δεν παραβιάζει κανενός είδους πνευματικά δικαιώματα, προσωπικά δεδομένα ή δικαιώματα προσωπικότητας τρίτων, άλλως έχουν αποκτήσει νόμιμα κάθε είδους πνευματικά ή άλλα δικαιώματα.
5.8 Επιπλέον, οι Συμμετέχοντες δια συμμετοχής τους στο Διαγωνισμό και της αποδοχής των παρόντων όρων αναγνωρίζουν, δηλώνουν και αποδέχονται ρητώς και ανεπιφύλακτα ότι (i) οι φωτογραφίες με τις οποίες συμμετέχουν στο Διαγωνισμό συνιστούν φωτογραφίες των ίδιων των συμμετεχόντων, (ii) στην περίπτωση που στις φωτογραφίες αυτές περιλαμβάνεται απεικόνιση προσώπου το πρόσωπο αυτό είναι μόνον ο Συμμετέχων και όχι οποιοσδήποτε τρίτος εκτός εάν ο εν λόγω τρίτος είναι άνω των δεκαοκτώ (18) ετών και έχει συναινέσει ρητώς στην χρήση της εικόνας του κατά τα ανωτέρω, συμπεριλαμβανομένης της δημοσίευσης αυτής μέσω ανάρτησης φωτογραφίας στο πλαίσιο του Διαγωνισμού· στην τελευταία αυτή περίπτωση ο Συμμετέχων θα παραδώσει άμεσα στη Διοργανώτρια κατόπιν σχετικού αιτήματος της τελευταίας τη ρητή συγκατάθεση του απεικονιζόμενου ως άνω τρίτου προσώπου. (iii) η συμμετοχή τους είναι σύμφωνη με την κείμενη νομοθεσία περί προστασίας προσωπικών δεδομένων και δεν προσβάλλουν προσωπικά δεδομένα ή το δικαίωμα της προσωπικότητας οποιουδήποτε τρίτου, (iv) ότι δεν προσβάλλουν οποιαδήποτε δικαιώματα πνευματικής ιδιοκτησίας οποιουδήποτε τρίτου ή έχουν εξασφαλίσει τις απαραίτητες άδειες, (v) ότι οι φωτογραφίες που αναρτούν δεν περιέχουν Ακατάλληλο Περιεχόμενο κατά τον όρο 5.7 ανωτέρω, (vi) οι φωτογραφίες που θα αναρτήσουν με σκοπό τη συμμετοχή τους στο Διαγωνισμό θα είναι διαθέσιμες σε όλους τους χρήστες του Facebook και θα τύχουν προβολής από τη Διοργανώτρια στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης αυτής, στο πλαίσιο προώθησης του Διαγωνισμού.
5.9 Η Διοργανώτρια δεν φέρει απολύτως καμία ευθύνη για το Υλικό (ή πάσης φύσεως περιεχόμενο) με το οποίο οι Συμμετέχοντες λαμβάνουν μέρος στο Διαγωνισμό, ούτε και οποιαδήποτε ευθύνη για τυχόν παραβίαση προσωπικών δεδομένων ή/και πνευματικών δικαιωμάτων τρίτων προσώπων εκ της δημοσίευσης του υλικού αυτού. Η Διοργανώτρια διατηρεί, μεταξύ άλλων, το δικαίωμα να απορρίψει κάθε συμμετοχή σε περίπτωση που το Υλικό περιέχει Ακατάλληλο Περιεχόμενο.
5.10 Οι Συμμετέχοντες ευθύνονται έναντι της Διοργανώτριας  για κάθε θετική ή αποθετική ζημία υποστεί, καθώς και για οιαδήποτε έξοδα ή δαπάνη (συμπεριλαμβανομένων δικηγορικών αμοιβών) κληθεί αυτή να καταβάλλει συνεπεία του γεγονότος ότι το Υλικό (ή πάσης φύσεως περιεχόμενο) με το οποίο οι Συμμετέχοντες συμμετέχουν στο Διαγωνισμό αποτελεί Ακατάλληλο Περιεχόμενο ή παραβιάζει εν γένει τα όσα προβλέπονται στους όρους 5.7, 5.8 και 5.9 ανωτέρω.
6. Διαδικασία - κλήρωση
6.1 Η κλήρωση θα πραγματοποιείται στην έδρα της επιχείρησης Συστ. Φαρμακεία Α.Βιτζηλαίου-Ζώτου και Ζώτος Π. κ ΣΙΑ Ο.Ε επί της οδού 25ης Μαρτίου, κατά την ημερομηνία που αναγράφεται στην ανάρτηση για κάθε διαγωνισμό. Οι νικητές του διαγωνισμού θα προκύπτουν από τυχαία κλήρωση μεταξύ των εγκύρων συμμετοχών, που καταγράφηκαν κατά τη διάρκειά του.
6.2 Οι νικητές και οι επιλαχόντες θα λάβουν τη σχετική ενημέρωση μέσω του τηλεφώνου ή της ηλεκτρονικής διεύθυνσης που τυχόν έχουν δηλώσει ή μέσω της πλατφόρμας του Facebook, την οποία έχουν κοινοποιήσει στους διοργανωτές, εντός 10 εργάσιμων ημερών από την ημερομηνία διεξαγωγής της κλήρωσης. Τα ονόματά τους (αρχικά των νικητών και, σε περίπτωση, που δεν εμφανισθούν κατά τα παρακάτω υπό 6.3, των επιλαχόντων), για λόγους διαφάνειας και προώθησης του διαγωνισμού, θα δημοσιεύονται και στον προωθητικό ιστότοπο www.e-pharm.gr, στη σελίδα του e-pharm στο Facebook και στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης της εταιρείας. Η συμμετέχοντες σε κάθε διαγωνισμό δίνουν τη συγκατάθεσή τους για την κατά τα ανωτέρω δημοσίευση των ονομάτων τους, σε περίπτωση που ανακηρυχθούν νικητές ή επιλαχόντες.
6.3 Στην περίπτωση, κατά την οποία η επικοινωνία με κάποιον νικητή εντός της ως άνω προθεσμίας καταστεί για οιονδήποτε λόγο αδύνατη ή η συμμετοχή του ακυρωθεί για λόγους που αντιβαίνουν στους όρους του παρόντος ή προκύψει άρνηση ή αδράνεια σχετικά με την παραλαβή του επάθλου, οι Διοργανωτές θα αναπληρώσουν την κενή θέση από τον κατάλογο των επιλαχόντων κατά απόλυτη προτεραιότητα και σύμφωνα με την σειρά που θα κληρωθούν. Μετά την πάροδο δέκα ημερών από την ανακοίνωση των νικητών στην ιστοσελίδα του e-pharm.gr ή/και την ενημέρωση ενός εκάστου για το ότι κέρδισε τον διαγωνισμό (εφόσον αυτό δεν καθίσταται αδύνατο κατά τα ανωτέρω), το δικαίωμα αποδοχής των βασικών νικητών αυτόματα απόλλυται και ουδεμία αξίωση μπορεί να προβληθεί έναντι της Διοργανώτριας Εταιρείας. Αν για τους λόγους που προαναφέρθηκαν, δεν καταστεί δυνατή η παράδοση του δώρου στους επιλαχόντες, τότε το συγκεκριμένο δώρο ακυρώνεται.
6.4 Το δώρο είναι απολύτως προσωποπαγές και ανεπίδεκτο μεταβιβάσεως. Δεν δύναται επίσης να ανταλλαγεί με άλλο δώρο ή χρηματικό ποσό.
6.5 Εάν το δώρο, το οποίο παρέχεται, δεν χρησιμοποιηθεί εντός των παραπάνω προθεσμιών από κάποιον από τους νικητές (βασικούς ή επιλαχόντες), αυτό απόλλυται και η εταιρία  Συστ. Φαρμακεία Α.Βιτζηλαίου-Ζώτου και Ζώτος Π. κ ΣΙΑ Ο.Ε μπορεί να το διαθέσει κατά την απόλυτη διακριτική της ευχέρεια.
7. Τροποποιήσεις: Τροποποιήσεις από μέρους των διοργανωτών των όρων, της διάρκειας ή του είδους των προσφερομένων δώρων κατά τη διάρκειά ή μετά τη λήξη του διαγωνισμού, καθώς επίσης και η μετάθεση της ημερομηνίας διεξαγωγής του, δεν αποκλείονται. Οι εκάστοτε τροποποιήσεις θα αναρτώνται στην ιστοσελίδα μας στο πεδίο «Όροι χρήσης».
8. Η συμμετοχή σε κάθε διαγωνισμό συνιστά ρητή αποδοχή και συναίνεση του συμμετέχοντος και στην ένταξη των μη ευαίσθητων προσωπικών δεδομένων του σε Αρχείο Προσωπικών Δεδομένων, τηρούμενο πάντα σύμφωνα με την κείμενη νομοθεσία. Το ως άνω Αρχείο θα χρησιμοποιηθεί και θα επεξεργάζεται από την εταιρία Συστ. Φαρμακεία Α.Βιτζηλαίου-Ζώτου και Ζώτος Π. κ ΣΙΑ Ο.Ε ή από τις συνεργαζόμενες εταιρείες που αυτή θα διορίσει για τη διενέργεια της επεξεργασίας του, κατ’ εντολή και για λογαριασμό της για τους σκοπούς του διαγωνισμού, ήτοι για την επαλήθευση των στοιχείων των νικητών και άλλων συναφών σκοπών, για τους διαφημιστικούς σκοπούς που αναφέρονται παραπάνω, εφόσον συναινέσει ρητά σ’ αυτό ο συμμετέχων, αλλά και για μελλοντική ενημέρωσή τους σχετικά με διαφημιστικές ή προωθητικές ενέργειες (marketing) των προϊόντων και υπηρεσιών της διοργανώτριας εταιρείας εφόσον και πάλι συναινέσουν ρητά σ’ αυτό. Τα ανωτέρω δεδομένα δεν θα κοινοποιηθούν σε άλλα εκτός των ανωτέρω, νομικά ή φυσικά πρόσωπα, πλην των περιπτώσεων που τα ονόματα των νικητών θα δημοσιεύονται στην παρούσα ιστοσελίδα, όπως προβλέπεται από τους παρόντες όρους, καθώς και της δημοσίευσης των ονομάτων αυτών και των φωτογραφιών στον ιστότοπο και τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης της εταιρεάις. Σε κάθε περίπτωση, τα προσωπικά στοιχεία των συμμετεχόντων θα τηρούνται σύμφωνα με την ισχύουσα νομοθεσία και τις Αποφάσεις και Οδηγίες της Αρχής Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα. Οι συμμετέχοντες διατηρούν το δικαίωμα να ζητήσουν οποτεδήποτε και χωρίς επιβάρυνση την επιβεβαίωση, τροποποίηση ή διαγραφή των στοιχείων τους που τηρούνται στο ανωτέρω Αρχείο, επικοινωνώντας με τη διοργανώτρια εταιρεία.
Αυτή η προωθητική ενέργεια δεν χρηματοδοτείται, υποστηρίζεται, οργανώνεται ή σχετίζεται κατ’ οιοδήποτε τρόπο με το Facebook. Παρέχετε τα προσωπικά σας στοιχεία στο e-pharm.gr και όχι στο Facebook.
Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την επεξεργασία των προσωπικών δεδομένων σας μπορείτε να λάβετε πατώντας κλικ στην Πολιτική Απορρήτου της παρούσας ιστοσελίδας.
9 Η συμμετοχή σε κάθε διαγωνισμό συνιστά ανεπιφύλακτη αποδοχή των ως άνω όρων.
10. Οι παρόντες όροι διέπονται από το ελληνικό δίκαιο και οιαδήποτε διαφορά σχετικά με κάθε Διαγωνισμό επιλύεται από τα καθ΄ ύλην αρμόδια Δικαστήρια των Αθηνών
 
Ζ. Πνευματικά Δικαιώματα
Το περιεχόμενο του e-pharm.gr όπως τα κείμενα, οι εικόνες, οι φωτογραφίες, τα εμπορικά σήματα και τα γραφικά αποτελούν αποκλειστική ιδιοκτησία του ηλεκτρονικού καταστήματος e-pharm.gr και των συνεργατών του.
Η χρήση της ιστοσελίδας και των Υπηρεσιών της δεν σας παραχωρεί την κυριότητα οποιωνδήποτε πνευματικών ή άλλων δικαιωμάτων κατοχής ή συμφερόντων επί αυτής ή επί του περιεχομένου το οποίο προσπελάζετε. Δεν επιτρέπεται να αφαιρείτε, να καλύπτετε ή να αλλοιώνετε οποιεσδήποτε δηλώσεις περί νομικών θεμάτων που εμφανίζονται εντός ή παράλληλα με την Ιστοσελίδα και τις Υπηρεσίες.
Απαγορεύεται η οποιαδήποτε αντιγραφή, αναπαραγωγή ή αναμετάδοση του υλικού χωρίς την έγγραφη συγκατάθεση του Ηλεκτρονικού Καταστήματος ή των συνεργατών του. Προστατεύεται από την ελληνική και διεθνή Νομοθεσία περί Προστασίας Πνευματικών Δικαιωμάτων και οι παραβάτες θα διώκονται νομικά.

Η. Περιορισμός Ευθύνης
Η χρήση του ιστότοπού μας γίνεται αποκλειστικά με δική σας ευθύνη. Το ηλεκτρονικό κατάστημα e-pharm.gr καταβάλλει κάθε προσπάθεια για το επίπεδο των υπηρεσιών που προσφέρει αλλά δεν υπάρχει απόλυτη εγγύηση πως δε θα υπάρξουν καθυστερήσεις ή λάθη. Οποιαδήποτε αναφορά ή σύνδεσμος σε άλλον ιστότοπο παρέχεται για δική σας διευκόλυνση και το e-pharm.gr δεν ευθύνεται για το περιεχόμενο, τις ρυθμίσεις ασφαλείας, τα προϊόντα και τις υπηρεσίες των ιστοτόπων αυτών. Οι φωτογραφίες και οι περιγραφές των προϊόντων είναι ενδεικτικές. Το e-pharm.gr καταβάλλει αδιάκοπες προσπάθειες για την ακριβή περιγραφή των προϊόντων και τη συνεχή ενημέρωση σας σχετικά με αυτά, παρ’ όλα αυτά δε φέρει καμία ευθύνη για πιθανή ανακρίβεια των πληροφοριών που παρέχονται από τις κατασκευάστριες ή διακινήτριες εταιρίες. Οι φωτογραφίες που αντιστοιχούν στα προϊόντα είναι ενδεικτικές.
Οι πληροφορίες και συμβουλές που προσφέρονται από το e-pharm.gr δεν επιχειρούν να υποκαταστήσουν την ιατρική συμβουλή και η χρήση των προϊόντων και πληροφοριών που αφορούν θέματα υγείας θα πρέπει να γίνεται με γνώση του ιατρού που σας παρακολουθεί. Η χρήση των προϊόντων και των συμπληρωμάτων διατροφής που διατίθενται από τον ιστοχώρο μας γίνεται αποκλειστικά με δική σας ευθύνη.
Η τιμολογιακή πολιτική του e-pharm.gr δεν δεσμεύει τη φυσική έδρα του φαρμακείου Α.Βιτζηλαίου-Ζώτου κ ΣΙΑ Ο.Ε. Οι τιμές του e-pharm.gr, καθώς και οι οποιεσδήποτε εκπτώσεις και προσφορές είναι διαθέσιμα αποκλειστικά από τον διαδικτυακό τόπο του e-pharm.gr. Από το φυσικό μας κατάστημα μπορεί να γίνει μόνο παραλαβή των παραγγελιών σας, κάτι που μπορείτε να επιλέξετε κατά την ολοκλήρωση της παραγγελίας σας. Φυσικά, είμαστε στη διάθεσή σας για οποιαδήποτε απορία και μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας ή να μας επισκεφθείτε και στο φυσικό μας κατάστημα.
Το e-pharm.gr δεν φέρει ευθύνη για τυχόν ελλείψεις προϊόντων των εταιριών και ελέγχει διαρκώς τη διαθεσιμότητα τους. Ενημερώνει άμεσα τον ιστότοπό του για τυχόν ελλείψεις με το μήνυμα «Μη Διαθέσιμο» και, σε περίπτωση, που ο Πελάτης εκδηλώσει ενδιαφέρον για κάποιο προϊόν, ενημερώνεται το συντομότερο δυνατό για την μελλοντική διαθεσιμότητα του.

O πελάτης έχει δικαίωμα υπαναχώρησης εντός 14 ημερολογιακών ημερών και μπορεί να επιστρέψει τα προϊόντα αρκεί να βρίσκονται στην αρχική τους κατάσταση συνοδευόμενα από το σχετικό παραστατικό (απόδειξη - τιμολόγιο) πώλησης. Προϊόντα που δεν είναι στην αρχική τους κατάσταση δεν θα γίνονται αποδεκτά, εκτός αν η επιστροφή γίνεται λόγω ελαττωματικού προϊόντος.

Για τις περιπτώσεις της πληρωμής με αντικαταβολή στην κατοικία του πελάτη, ή σε οποιαδήποτε περίπτωση δεν είναι δυνατή η επιστροφή χρημάτων με το μέσο που χρησιμοποιήθηκε στην αρχική συναλλαγή, η επιστροφή των χρημάτων, σε περίπτωση υπαναχώρησης, θα γίνεται, κατόπιν συνεννόησης, με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό χωρίς επιβάρυνση. Εφόσον η αγορά είχε γίνει με πιστωτική/χρεωστική κάρτα ή τραπεζική κατάθεση θα γίνεται πίστωση του λογαριασμού του καταναλωτή, μέσα σε διάρκεια 14 ημερολογιακών ημερών.

Δικαιούμαστε να καθυστερήσουμε την επιστροφή χρημάτων μέχρις ότου λάβουμε πίσω τα αγαθά.

Στις τιμές περιλαμβάνεται Φ.Π.Α. 13% ή 24% ανάλογα με την κατηγορία του προϊόντος.
Βάσει της ελληνικής νομοθεσίας δεν επιτρέπονται πωλήσεις φαρμάκων και εκτέλεση συνταγών ασφαλιστικών ταμείων μέσω Internet.
Το e-pharm.gr δεν εκτελεί παραγγελίες σε χώρες εκτός Ελλάδος.

Θ. Διατάξεις σχετικά με τα συμβαλλόμενα μέρη, την επιλογή δικαίου, την τοποθεσία επίλυσης αντιδικιών και άλλες τοπικές διατάξεις για την περιοχή
Ρητά συμφωνείται ότι οποιαδήποτε διαφορά ήθελε τυχόν προκύψει από ή σε σχέση με τη χρήση της παρούσας ιστοσελίδας και των υπηρεσιών του e-pharm.gr, αρμόδια είναι αποκλειστικά τα Δικαστήρια των Αθηνών και εφαρμοστέο το ελληνικό δίκαιο.

Ενημέρωση πολιτικής προστασίας απορρήτου για την εγγραφή μέλους στα φυσικά μας καταστήματα

Η εγγραφή αφορά τα δύο φαρμακεία: Συστεγασμένα Φαρμακεία 1)Α.Βιτζηλαίου-Ζώτου και Ζώτος Π. και ΣΙΑ Ο.Ε. και 2) Φαρμακείο Ζώτος Ι. Πέτρος και ΣΙΑ Ο.Ε..

Ενημέρωση πολιτικής προστασίας απορρήτου:

Με την συμπλήρωση και υπογραφή του παρόντος εντύπου, συναινείτε, όπως η εταιρεία «Συστ. Φαρμακεία Α. Βιτζηλαίου - Ζώτου και Ζώτος Π. και Σία Ο.Ε.» σας αποστέλλει περιοδικά και κατά την κρίση της προωθητικά μηνύματα και neswletters αναφορικά με τα πωλούμενα προϊόντα και τις προσφορές της.

Τα προσωπικά δεδομένα που δίνετε με το παρόν θα χρησιμοποιηθούν και θα διατηρούνται αποκλειστικά και μόνο προς τον σκοπό προώθησης προς εσάς των ως άνω προωθητικών μηνυμάτων και e-mails και θα τυγχάνουν επεξεργασίας μόνον από τους υπαλλήλους της Εταιρείας. Περαιτέρω, θα διαβιβάζονται τα ακόλουθα δεδομένα σας προς τις παρακάτω εταιρείες προς τον σκοπό αποστολής σ’ εσάς των προωθητικών αυτών μηνυμάτων: α) προς την εταιρεία Apifon, στην οποία αποστέλλεται μόνον ο αριθμός τηλεφώνου σας προς περαιτέρω αποστολή σ’ εσάς προωθητικών SMS β) προς την εταιρεία Moosend, στην οποία αποστέλλονται μόνον τα στοιχεία του ηλεκτρονικού σας ταχυδρομείου προς περαιτέρω αποστολή σ’ εσάς προωθητικών newsletters, εφόσον αποδεχθείτε την αποστολή αυτών.

Κανένα άλλο μη εξουσιοδοτημένο πρόσωπο δεν θα έχει πρόσβαση στα στοιχεία σας.

Έχετε ανά πάσα στιγμή το δικαίωμα να δηλώσετε ότι δεν επιθυμείτε πλέον να λαμβάνετε τα προωθητικά αυτά μηνύματα, να ζητήσετε τη διαγραφή των προσωπικών σας δεδομένων και τον περιορισμό της επεξεργασίας τους, να ανακαλέσετε την παρούσα συγκατάθεση, καθώς και να ζητήσετε την μεταφορά των στοιχείων σας σε οποιοδήποτε άλλο φυσικό ή νομικό πρόσωπο. Τα δικαιώματά σας αυτά μπορείτε να τα ασκήσετε αποστέλλοντας ηλεκτρονικό μήνυμα στην ηλεκτρονική μας διεύθυνση farmakeiozotos@gmail.com, ή επιστολή στην ταχυδρομική διεύθυνση του Φαρμακείου μας: 25ης Μαρτίου 124

Θα διατηρούμε τα με το παρόν δοθέντα προσωπικά σας δεδομένα για όσο καιρό δεν εκδηλώνετε την επιθυμία σας να παύσουμε να σας στέλνουμε προωθητικά μηνύματα.

Ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στην ιστοσελίδα μας!