product

Reduced price! Avene Cleanance Mask 50 ml

Avene Cleanance Mask 50 ml

13609P

New product

Συμπληρωματική απορροφητική και απολεπιστική φροντίδα, ειδική για το λιπαρό δέρμα με ατέλειες.

More details

99 Items

Αμεσα Διαθεσιμο

12,18 €

-30%

17,40 €

icon

ΔΩΡΕΑΝ μεταφορικά

από 45€

icon

Ασφαλείς αγορές

με αξιοπιστία

icon

Τηλεφωνικές παραγγελίες

εύκολα & γρήγορα!

Τύπος επιδερμίδας Λιπαρή

Η AVENE Cleanance Mask είναι 2 σε 1 συμπληρωματική απορροφητική και απολεπιστική φροντίδα, ειδική για το λιπαρό δέρμα με ατέλειες. Αυτή η μάσκα αφαιρεί τους ρύπους και χαρίζει ματ αποτέλεσμα στο δέρμα, αφήνοντάς το πιο καθαρό και πιο απαλό. 

Τα οφέλη της

- Απολεπιστική : Το σύμπλεγμα  AHA-BHA, σε συνδυασμό με τα απολεπιστικά σωματίδια, ελευθερώνει τους πόρους και ευνοεί την απομάκρυνση των δερματικών ατελειών. Η Cleanance MASK ενδείκνυται ειδικά για το λιπαρό δέρμα με ατέλειες.

- Mατ αποτέλεσμα : Η Μονολαουρίνη (κατατεθειμένη ευρεσιτεχνία) ρυθμίζει την υπερβολική παραγωγή σμήγματος και ο καολίνης προσφέρει άμεσο ματ αποτέλεσμα.

- Καταπραϋντική : Το ιαματικό Νερό της Avène προσφέρει στο δέρμα όλες τις καταπραϋντικές και αντι-ερεθιστικές ιδιότητές του.  Το χρώμα του δέρματος γίνεται ομοιόμορφο, η επιδερμίδα λεία.

- Εφαρμόστε σε ολόκληρο το πρόσωπο, σε στεγνό δέρμα και αφήστε να δράσει 5 λεπτά. - Βρέξτε τα χέρια σας και κάνετε μασάζ με απαλές κυκλικές κινήσεις για να απολεπίσετε. - Ξεπλύνετε και στεγνώστε το δέρμα. Χρησιμοποιείται 1 - 2 φορές την εβδομάδα.

Δεν υπάρχουν κριτικές πελατών προς το παρόν.

Γράψτε μια κριτική

Προτεινόμενα προϊόντα στην ίδια κατηγορία