product

Reduced price! ELGYDIUM Kids Οδοντόκρεμα gel Ice Age 50 ml

ELGYDIUM Kids Οδοντόκρεμα gel Ice Age 50 ml

ELG160419802

New product

Προστασία από την τερηδόνα για παιδιά 2 έως 6 ετών.

More details

99 Items

Αμεσα Διαθεσιμο

4,99 €

-25%

6,65 €

icon

ΔΩΡΕΑΝ μεταφορικά

από 45€

icon

Ασφαλείς αγορές

με αξιοπιστία

icon

Τηλεφωνικές παραγγελίες

εύκολα & γρήγορα!

Η αδαμαντίνη των δοντιών είναι πιο λεπτή και λιγότερο μεταλλική από την αδαμαντίνη των μόνιμων δοντιών. Η ELGYDIUM Kids - Άρωμα Φρέσκια Φράουλα, παρέχει αποτελεσματική προστασία των νεογιλών δοντιών, χάρη στη προσθήκη κατάλληλης ποσότητας φθορίου για αυτήν την ηλικία (500 ppm ιόντων φθορίου). Αυτή η οδοντόπαστα τζελ έχει μία μοναδική σύνθεση που δυναμώνει την αδαμαντίνη των δοντιών για την αποτελεσματική προστασία από την πρόωρη τερηδόνα στα δόντια. Συσκευασία με τους ήρωες του Ice Age για να γίνεται το βούρτσισμα παιχνίδι!

Έρευνες έχουν αποδείξει ότι με το Fluorinol (φθοριωμένη αμίνη 2ης γενιάς) επιτυγχάνεται 5 φορές περισσότερη δέσμευση φθορίου σε σχέση με το ανόργανο φθόριο από το πρώτο κιόλας λεπτό.

Fluorinol 500 ppm F- & Διμεθικόνη

Οδηγίες χρήσης

Συνιστάται για χρήση σε παιδιά ηλικίας από 2 έως 6 ετών. Το τακτικό βούρτσισμα των δοντιών επιτρέπει την καλή στοματική υγιεινή. Περιέχει υδροφθορική νικομεθανόλη (500 ppm ιόντων φθορίου). Από την ηλικία των 7 ετών, όταν εμφανιστεί το πρώτο μόνιμο δόντι, το παιδί σας μπορεί να χρησιμοποιεί την ELGYDIUM Junior. Μην καταπίνετε.

Δεν υπάρχουν κριτικές πελατών προς το παρόν.

Γράψτε μια κριτική

Προτεινόμενα προϊόντα στην ίδια κατηγορία