product

Reduced price! Frezyderm Prevenstria Cream 150ml

Frezyderm Prevenstria Cream 150ml

422703

New product

Προστατευτική κρέμα σώματος, για την πρόληψη των ραγάδων

More details

99 Items

Αμεσα Διαθεσιμο

21,09 €

-30%

30,13 €

icon

ΔΩΡΕΑΝ μεταφορικά

από 45€

icon

Ασφαλείς αγορές

με αξιοπιστία

icon

Τηλεφωνικές παραγγελίες

εύκολα & γρήγορα!

Προστατευτική κρέμα σώματος για την πρόληψη των ραβδώσεων (ραγάδων), κατά την περίοδο της εγκυμοσύνης, της εφηβείας και όποτε σημειώνεται απότομη αλλαγή βάρους.Η Frezyderm Prevenstria Cream ενυδατώνει την επιδερμίδα, μειώνει την διαδερμική απώλεια νερού, βελτιώνει την δερματική υφή και αυξάνει την ελαστικότητα και την ανθεκτικότητα του δέρματος. Προλαμβάνει την αποδυνάμωση του δερματικού ιστού, τη χαλάρωση και τη δημιουργία ραβδώσεων. Με ευχάριστο άρωμα, η κρέμα δεν λαδώνει, απορροφάται γρήγορα και αφήνει το δέρμα απαλό. Ενυδάτωση της επιδερμίδας:Ο συνδυασμός Φυτοστερολών και Τριμεθυλογλυκίνης προωθεί την ενυδάτωση, έχει θετική δράση στην ατροφία του δέρματος και παρεμποδίζει την διαδερμική απώλεια νερού.

Ενίσχυση Δερματικής Αντοχής: Ο εμλπουτισμός της κρέμας με CM-Glucan συντελεί στη μείωση της ανοσοκαταστολής του δέρματος, την αύξηση της υγρασίας και της συνοχής του. Βελτίωση Υδρολιπιδικού Μανδύα:Μαλακτικοί εστέρες, Φυτοσκουαλένιο και Παράγωγα Αβοκάντο συντελούν στην επιλίπανση της κεράτινης στιβάδας και την διατήρηση των ενυδατικών στοιχείων της επιδερμίδας

Κατάλληλο για:

  • Πρόληψη των ραβδώσεων (ραγάδων) κατά την εγκυμοσύνη, την εφηβεία, την απότομη αλλαγή βάρους
  • Την αποδυνάμωση του δερματικού ιστού
  • Την διάταση και την χαλάρωση του δέρματος

Σωληνάριο 150ml

Από τον 3ο μήνα της κύησης μέχρι 2-3 μήνες μετά τον τοκετό είναι απαραίτητη η χρήση της κρέμας Frezyderm PREVENSTRIA για την αποφυγή δημιουργίας ραγάδων. Επίσης όταν υπάρχουν αυξομειώσεις σωματικού βάρους, έντονη αθλητική δραστηριότητα, μακροχρόνια χρήση κορτικοστεροειδών, διατροφικά ή ορμονικά προβλήματα συνίσταται προληπτική χρήση. Η κρέμα Frezyderm PREVENSTRIA απλώνεται 1-2 φορές την ημέρα στα επίμαχα σημεία του σώματος, όπως στην κοιλιά, τους μηρούς, το στήθος, τους γλουτούς με ελαφρό μασάζ.

Δεν υπάρχουν κριτικές πελατών προς το παρόν.

Γράψτε μια κριτική

1 ακόμη προϊόν στην ίδια κατηγορία: