product

Reduced price! Avene Poudre Mosaique Translucide 9gr

Avene Poudre Mosaique Translucide 9gr

13352P

New product

ανοιχτόχρωμη πολύχρωμη πούδρα

More details

99 Items

Αμεσα Διαθεσιμο

17,50 €

-30%

25,00 €

icon

ΔΩΡΕΑΝ μεταφορικά

από 45€

icon

Ασφαλείς αγορές

με αξιοπιστία

icon

Τηλεφωνικές παραγγελίες

εύκολα & γρήγορα!

Το πολύ φυσικό αποτέλεσμά της Avene Poudre Mosaique Translucide μας βοηθά να κάνουμε το δέρμα ματ, να σταθεροποιήσουμε και να αναδείξουμε το μακιγιάζ.

Τα οφέλη της:

Αφήνει ένα μεταξένιο φιλμ πάνω στο δέρμα. Ελκύει το φως με αρμονικό τρόπο. Καλό κράτημα : Ανθεκτικό στο νερό και τον ιδρώτα, δε μεταφέρεται από το ένα σημείο στο άλλο. Προϊόν αναφοράς διορθωτικού μακιγιάζ. Κάθε παλέττα χρωμάτων της πολύχρωμης Πούδρας μας βοηθά να κάνουμε το δέρμα ματ, να σταθεροποιήσουμε ή να αναδείξουμε το μακιγιάζ του ευαίσθητου δέρματος.

  • Η παλέττα Translucide με ανοιχτόχρωμες αποχρώσεις, κάνει ματ το χρώμα του δέρματος ή σταθεροποιεί το μακιγιάζ του ανοιχτόχρωμου δέρματος.
  • Η παλέττα Eclat σταθεροποιεί το μακιγιάζ του ανοιχτόχρωμου δέρματος, αναδεικνύει το χρώμα του σκουρόχρωμου δέρματος και προσφέρει νεανική όψη στο ώριμο δέρμα.
  • Η παλέττα Soleil, με χρυσαφένιες αποχρώσεις, προσφέρει πολύ φυσικό ηλιοκαμένο χρώμα και αναδεικνύει το μακιγιάζ.  

Τρεις παλέττες χρωμάτων : Ανοιχτόχρωμη (Translucide), για Λάμψη (Eclat) και Σκουρόχρωμη (Soleil)* για να ταιριάζουν σε κάθε χρώμα του δέρματος.

Παλέττα Translucide

Χωρίς άρωμα, χωρίς συντηρητικό, χωρίς paraben.

Εφαρμόστε το μέικ απ σας (compact ή υγρό). Πάρτε την πούδρα με ένα μεγάλο πινέλο. Χτυπήστε το πινέλο πάνω στη ράχη της παλάμης σας για να αφαιρέσετε την περίσσεια της πούδρας. Εφαρμόστε την πολύχρωμη πούδρα στο πρόσωπο και το λαιμό. Αφαιρέστε την περίσσεια κάνοντας μεγάλες κινήσεις με το πινέλο.

Δεν υπάρχουν κριτικές πελατών προς το παρόν.

Γράψτε μια κριτική

Προτεινόμενα προϊόντα στην ίδια κατηγορία