product

Reduced price! Avene Compact Cream Fini Mat Sable Νο 3.0 10 gr

Avene Compact Cream Fini Mat Sable Νο 3.0 10 gr

13319P

New product

Make-up σε μορφή στερεάς κρέμας για ματ τελείωμα, SPF 30

More details

98 Items

Αμεσα Διαθεσιμο

16,31 €

-30%

23,30 €

icon

ΔΩΡΕΑΝ μεταφορικά

από 45€

icon

Ασφαλείς αγορές

με αξιοπιστία

icon

Τηλεφωνικές παραγγελίες

εύκολα & γρήγορα!

Η Compact Cream Fini Mat Naturel προσφέρει διορθωτικό μακιγιάζ που μας επιτρέπει να καλύψουμε αποτελεσματικά τις έντονες δερματικές ατέλειες, μόνιμες ή παροδικές: καφέ κηλίδες, αιμαγγειώματα, ουλές, κοκκινίλες, εκχυμώσεις, λεύκη.

Ιδιότητες:

  • Σύνθεση oil-free με πολύ μεγάλη καλυπτική ικανότητα, κατάλληλη για το κανονικό, το μεικτό και λιπαρό δέρμα. Διορθώνει τις ατέλειες του χρώματος, ακόμα και τις πιο έντονες και και το αποτέλεσμα είναι πολύ φυσικό.   Διορθώνει επίσης τις ατέλειες του δέρματος του σώματος.  
  • Κράτημα μεγάλης διαρκειας.  
  • Ανθεκτικό στο νερό.  
  • Ειδική σύνθεση υψηλής ανοχής, χωρίς άρτωμα και χωρίς συντηρητικό.

Δοκιμασμένο σε κέντρο δερματολογικής έρευνας Χρησιμοποιήθηκε στο ατελιέ ιατρικού μακιγιάζ στο Κέντρο Υδροθεραπείας της Avène. Το Κέντρο είναι απόλυτα αφιερωμένο στο ευαίσθητο δέρμα και προσφέρει στους ασθενείς ένα δωρεάν πρόγραμμα εκπαίδευσης και ενημέρωσης σε συνδυασμό με την υδροθεραπεία: ιατρικά συνέδρεια, στρογγυλά τραπέζια και workshops. Το workshop ιατρικού μακιγιάζ διδάσκει σε γυναίκες και άντρες ειδικές τεχνικές κάλυψης των δερματικών ατελειών, σε πρόσωπο και σώμα. Η Couvrance εδραιώθηκε ως ο ειδικός στη διόρθωση του χρώματος, είτε για ελαφριά διόρθωση (μικρές κόκκινες περιοχές, μαύροι κύκλοι κλπ) ή για σοβαρές διορθώσεις ( μετά από μία επέμβαση, σημάδια γέννησης, ροδόχρου, λεύκη, εγκαύματα, κλπ).

NO 3.0

Εφαρμόστε με το σφουγγαράκι με απαλές κινήσεις σε ολόκληρο το πρόσωπο. Επιμένετε στις επίμονες ατέλειες. Πλένετε τακτικά το σφουγγαράκι και στεγνώστε το στον αέρα.

Δεν υπάρχουν κριτικές πελατών προς το παρόν.

Γράψτε μια κριτική

Προτεινόμενα προϊόντα στην ίδια κατηγορία