Το πρωινό είναι δύσκολο για όλους. Εγώ θα σου δώσω μικρές συμβουλές για να δείχνεις περιποιημένη, δεν θα σου προτείνω να βάζεις eyeliner με το πινελάκι, αφού για να είμαι ειλικρινής ούτε εγώ το κάνω, αλλά θα σου προτείνω τρόπους για να αισθάνεσαι όμορφη όλη μέρα αφιερώνοντας 5 λεπτά το πρωί για σένα.

  • Πρόσωπο: Κάθε πρωί πλύνε το πρόσωπο σου με ένα ήπιο καθαριστικό για να καθαρίσεις την επιδερμίδα σε βάθος. Στη συνέχεια άπλωσε το αντιηλιακό σου και μετά ανέμειξε στο χέρι λίγο make-up με κρέμα ή απέφυγε όλα αυτά αγοράζοντας μία κρέμα που είναι 3 σε 1 , τη ΒΒ κρέμα.
  • Μακιγιάζ: Για οµοιόµορφο αποτέλεσµα, περάστε µια διάφανη πούδρα µε ένα µεγάλο πινέλο σε όλο το πρόσωπο. Τέλος, τονίστε τα µήλα µε λίγο ρουζ και τα βλέφαρα µε µάσκαρα. Στη συνέχεια, απλώστε ένα κραγιόν στα χείλη. Σε 2 µόλις λεπτά έχετε µια φυσικά υγιή όψη, χωρίς ιδιαίτερο κόπο.
  • Μαλλιά: Μια κοµψή αλογοουρά, λεγόμενο ponytail ή µια stylish πλεξίδα ή ένας απλό σινιόν μπορεί να διώξουν το πιστολάκι μακριά κι θα σε κάνουν να δείχνεις chic.

Extra tip:

  • Πολύ πρακτικά είναι τα ρουζ σε κρεµώδη υφή, γιατί χαρίζουν φυσική γυαλάδα στα µάγουλα και µπορούν να χρησιµοποιηθούν και στα χείλη.
  • Τέλος, για να γλιτώσετε ακόμα παραπάνω χρόνο, επιλέξτε ήδη από το προηγούμενο βράδυ τι θα φορέσετε.