Το δέρμα μας παράγει μελανίνη για να προστατευτεί από τις φθορές που προκαλεί ο ήλιος και έτσι αποκτάμε ένα ομοιόμορφο μαύρισμα.Η ανεξέλεγκτη και ανομοιόμορφη παραγωγή μελανίνης έχει σαν αποτέλεσμα τις πανάδες,οι οποίες κάνουν την εμφάνιση τους κυρίως στο πρόσωπο, αλλά και στο λαιμό και τα χέρια και χρειάζονται πρόληψη με τα κατάλληλα προϊόντα.

  • Κορρές Αντιηλιακή Κρέμα Προσώπου Κοκκινο Σταφύλι SPF 50: Το καινοτόμο δραστικό από φυτικά βλαστοκύτταρα κόκκινου σταφυλιού, πλούσιο στις ισχυρά αντιοξειδωτικές ανθοκυανίνες, προστατεύει την επιδερμίδα από τη φωτογήρανση, κύρια αιτία δημιουργίας ρυτίδων. το εκχύλισμα curcuma longa από ρίζα κουρκουμα, ρυθμίζει τη σύνθεση μελανίνης και έχει αποδεδειγμένη προληπτική και επανορθωτική δράση κατά των πανάδων.
  • APIVITA Αντιηλιακή Κρέμα Προσώπου για πανάδες SPF 50: Αποτελεσματική προστασία από τη UVA και UVB ακτινοβολία με φωτοσταθερό συνδυασμό φίλτρων και θαλάσσιας λεβάντας, οδηγεί στη μείωση του αριθμού και της έντασης των πανάδων και προστασία από τη φωτογήρανση και τις ελεύθερες ρίζες με πρόπολη, θαλάσσια λεβάντα, λυκοπένιο και βιταμίνη Ε. Ενισχύει την άμυνα της επιδερμίδας και διατήρηση της υγρασίας της θαλάσσια λεβάντα και πανθενόλη.
  • Synchroline Sunwards Face Cream Anti-Spots SPF 50: Η SUNWARDS κατά των πανάδων SPF 50+ είναι μια κρέμα ειδικά σχεδιασμένη για την αποτροπή σχηματισμού σκούρων κηλίδων κατά την έκθεση στην ηλιακή ακτινοβολία.Τριπλή καινοτομική τεχνολογία για την προστασία από την UVA & UVB ακτινοβολία, τεχνολογία Synchroblock που διαχειρίζεται την εναπομείνουσα ηλιακή ακτινοβολία, tinosorb S & M προσφέρει προστασία ευρέος φάσματος από την UVA & UVB ακτινοβολία και MSM που καταπραΰνει την επιδερμίδα από το ερύθημα.