Οι Μαροκινοί το argan oil το αποκαλούν "υγρό χρυσάφι". Είναι, επίσης, γνωστό και ως το "Δέντρο της Ζωής" καθώς καθιστά δυνατή τη ζωή για πολλά πλάσματα στην ημιάνυδρη έρημο.

H dr.organic είναι ένα brand με προϊόντα περιποίησης για το πρόσωπο, το σώμα και τα μαλλιά, με σειρές που αντλούν έμπνευση από τη φύση και τα ευεργετικά συστατικά της. Μια εξ αυτών είναι και η σειρά με Βιολογικό Έλαιο Αργκάν και βιο-ενεργά συστατικά που περιλμβάνει:

dr. Organic Moroccan Argan Oil Liquid Gold 100% Pure Oil: Είναι το must-have μου για μαλλιά, πρόσωπο, σώμα ακόμη και για νύχια. Ειδικά, τώρα τον χειμώνα που η επιδερμίδα ταλαιπωρείται από το κρύο και αφυδατώνεται εύκολα.


dr. Organic Moroccan Argan Oil Deodorant: Η επιλογή του σωστού αποσμητικού δεν είναι εύκολη υπόθεση. Πρέπει να βρεις εκείνο που σε προστατεύει και "συνεργάζεται" τέλεια με την ευαίσθητη αυτή περιοχή, χωρίς να την ερεθίζει. To dr. Organic Moroccan Argan Oil Deodorant είναι ιδανικό για καθημερινή χρήση, δεν ερεθίζει την επιδερμίδα, εξουδετερώνει την κακοσμία, καθώς αναστέλλει την ανάπτυξη των βακτηρίων που την προκαλούν.

dr.organic Night Cream με βιολογικό rgan oil: Aναδομεί την επιδερμίδα, καθυστερώντας την κυτταρική γήρανση και την απώλεια της ελαστικότητας του δέρματος. Eμποδίζει τα συμπτώματα της πρόωρης γήρανσης της επιδερμίδας και ταυτόχρονα ενυδατώνει και επανορθώνει την επιδερμίδα.

Στην dr.organic θα βρεις και μια ολοκληρωμένη σειρά φροντίδας προσώπου (serum, serum ματιών, κρέμα ημέρας, κρέμα νυκτός, λάδι για το πρόσωπο), μαλλιών (σαμπουάν, κρέμα μαλλιών, μάσκα) και σώματος. Η ομορφιά, λοιπόν, κρύβεται στην "φύση". Και η dr.organic μπορεί να τη μεταφέρει στο ντουλάπι του μπάνιου σου.