• ΚΟΡΡΕΣ Άρωμα Iris- Lily of the valley- Cotton: Το άρωμα Κορρές Iris Lily of the Valley Cotton είναι ένα λουλουδένιο άρωμα για γυναίκες. Η νότα κορυφής είναι το κρίνο της κοιλάδας και οι μεσαίες νότες είναι ίριδα και τριαντάφυλλο. Το κρίνο της κοιλάδας συλλέγεται το τρίτο καλοκαίρι μετά την πρώτη άνθιση του. ‘Εχει ελαφρύ και χαριτωμένο άρωμα, είναι ότι πρέπει για κάθε μέρα, μυρίζει καθαριότητα και σε ηρεμεί με κάποιον τρόπο.
  • ΚΟΡΡΕΣ Άρωμα Saffron- Amber- Cardamom: Το άρωμα Saffron Amber Agarwood Cardamom του Κορρέ είνα ένα ανατολίτικο πικάντικο άρωμα για άνδρες. Έχει μυρωδιές από κάρδαμο, κανέλα και περγαμόντο, οι οποίες αναμιγνύονται με λίγο γαρύφαλλο, σανδαλόξυλο, κέδρος της Βιρτζίνιας και σαφράν. Είναι ένα πλούσιο, βαρύ, ζεστό και αισθησιακό άρωμα.
  • ΚΟΡΡΕΣ Άρωμα Vanilla- Freesia- Lychee: Το άρωμα Κορρές Vanilla Freesia Lychee είνα ένα γλυκό , σαγηνευτικό άρωμα για γυναίκες. Οι νότες κορυφής είναι περγαμόντο και τσάι, ενώ οι μεσαίες νότες είναι γιασεμί, σανδαλόξυλο, φρέζια, ροδάκινο και λίτσι. Οι μυρωδιές αυτές προέρχονται από τροπικές ορχιδέες και το λοβό βανίλιας, όλα αυτά αφυπνίζουν τις αισθήσεις και προκαλούν ηδονικές ονειροπολήσεις.
  • ΚΟΡΡΕΣ Άρωμα Velvet Orpis-Violet-White Pepper: Το Κορρές Άρωμα Velvet Orpis-Violet-White Pepper είναι ένα πρώιμο σημάδι της άνοιξης, που φθάνει ακόμη και πριν εμφανιστούν τα πρώτα φύλλα στα δέντρα, το ευαίσθητο λουλούδι της βιολέτας με ξυλώδες λουλουδάτο άρωμα του είναι τόσο κοντά στη φύση που μπορεί να σας κερδίσει αμέσως. Το λευκό πιπέρι, ένα από τα πιο εμπορεύσιμα μπαχαρικά του κόσμου, είναι ο καρπός μιας ανθοφορίας και έχει έντονο άρωμα, με το οποίο εξισορροπεί τη γήινη απόχρωση του λουλουδιού.
  • ΚΟΡΡΕΣ Άρωμα White Tea- Bergamot- Freesia: Το λευκό τσάι, του οποίου η απόλαυση στο παρελθόν αποτελούσε αποκλειστικό προνόμιο της κινέζικης αριστοκρατίας, αποτελεί την ακριβότερη ποικιλία τσαγιού. Ένα ντελικάτο άρωμα, που αποπνέει γλυκύτητα και φρεσκάδα.Η φρέζια, ένα βολβώδες φυτό με νοτιοαφρικάνικη καταγωγή, που έχει έντονη ευωδιά των και διαρκεί για πολλές ημέρες, φέρνοντας στο μυαλό εικόνες ανέμελων στιγμών και ανθισμένων λιβαδιών.Τέλος,το περγαμόντο, ένα εσπεριδοειδές με πατρίδα του την Ασία, χαρακτηρίζεται από γλυκόπικρες, αιχμηρές, θερμές αρωματικές του νότες έχουν εκτιμηθεί ιδιαιτέρως από τους αρωματοποιούς, αλλά και συνδεθεί με τις ευωδιές της μεσογειακής νύχτας.
  • ΚΟΡΡΕΣ Άρωμα Paeonia- Vanilla- Amber Pear: Οι πανέμορφες παιώνιες θεωρούνταν δώρα των Ολύμπιων θεών στους θεραπευτές . Η μεστή αύρα του αρώματός τους αποκαλύπτει λίγο απ’ το μυστήριο των ψηλών βουνών όπου ευδοκιμούν. Η κάψα της πολύτιμης βανίλιας, μιας τροπικής ορχιδέας που αναρριχάται σε μεγάλο ύψος, θεωρείται ότι έχει τη δύναμη να ξυπνά την ερωτική διάθεση, χάρης το γλυκό, σαγηνευτικό άρωμα. Από την άλλη,το αχλάδι είναι γεμάτο ηλιογέννητους χυμούς και χαρμόσυνα αρώματα.