Συμβαίνει και στα καλύτερα σώματα. Δεν κάνει διακρίσεις σε λεπτές ή γεμάτες. Είναι ο πιο ’ύπουλος’’ εχθρός του γυναικείου σώματος και φυσικά είναι η κυτταρίτιδα. Επιτεθείτε και νικήστε την με 2 κινήσεις:

1. Celluless tabs: Κάντε της εσωτερικό πόλεμο με κάψουλες Power Health Celluless που είναι ένα συμπλήρωμα διατροφής που περιέχει πράσινο τσάι, μαϊντανό, άρκευθο, γκουαράνα, γκίνγκο μπιλόμπα, καγιέν, βιταμίνες, μέταλλα και ιχνοστοιχεία για την μείωση της «όψης φλοιού πορτοκαλιού». Ένας μοναδικός συνδυασμός συστατικών για την απομάκρυνση των τοξινών από τον οργανισμό, τη μείωση της κατακράτησης των υγρών και την βελτίωση της κυκλοφορίας του αίματος. Η βιταμίνη C που περιέχει συμβάλλει στον φυσιολογικό σχηματισμό του κολλαγόνου για τη φυσιολογική λειτουργία του δέρματος, αλλά και των αγγείων, ενώ το μαγγάνιο μαζί με το χαλκό συμβάλλουν στο φυσιολογικό σχηματισμό του συνδετικού ιστού.

2. Celluless soap: Κάντε την να αφρίσει

Το ειδικό σαπούνι για το δέρμα με ‘’όψη φλοιού πορτοκαλιού’’, δημιουργεί υπεραιμία που βελτιώνει δραστικά το ανάγλυφο της επιδερμίδας και έχει υπέροχο άρωμα πορτοκάλι και κρεμώδη υφή αφήνει το δέρμα λείο με μία αίσθηση μεταξένιας απαλότητας. Χρησιμοποιήστε το καθημερινά, στις επίμαχες περιοχές.

Η ολοκληρωμένη αγωγή από την Power Health είναι το όπλο σας για να αποκτήσετε ένα λείο, σφριγηλό σώμα χωρίς ατέλειες.

Βέβαια, πρέπει κι εσείς να κάνετε μία προσπάθεια, για να μεγιστοποιήσετε τη δράση της Power Health Celluless. Και στην περίπτωση της κυτταρίτιδας, η προσεγμένη διατροφή και η άσκηση αποδεικνύονται πολύτιμοί σύμμαχοί σας για να την απομακρύνετε μια και για πάντα.