Βάση!

Βρίσκεστε στον καθρέφτη σας και επιμελείστε προσεχτικά το μακιγιάζ σας. Αφού λοιπόν βάλετε τη βάση, στη συνέχεια βάζετε τη πούδρα για να το σταθεροποιήσετε και να έχει μεγαλύτερη διάρκεια.

Δώστε έμφαση..

Για τα ζυγωματικά σας χρησιμοποιήστε ως βάση ένα ρουζ σε πιο καφέ ή μπεζ απόχρωση που βοηθά στα κοψίματα και από πάνω μια πιο ζωηρή ροζ ή ροδακινί απόχρωση μόνο στα μήλα. Θα σας βοηθήσει , αν χαμογελάσετε και απλώσετε το ρουζ με κυκλικές κινήσεις. Αποφύγετε την υπερβολική ποσότητα!

H σωστή απόχρωση!

Σημαντική είναι η απόχρωση. Για ένα άψογο αποτέλεσμα λάμψης το ρουζ μας πρέπει να είναι στην ίδια οικογένεια αποχρώσεων με το χρώμα των χειλιών μας , άρα να ταιριάζει με το κραγιόν μας.

Για τις πρωινές και βραδινές ώρες..

Για πρωινές ώρες οι make up artist συμβουλεύουν πάντα φυσικές αποχρώσεις του ροζ και ροδακινί. Ενώ, για το βράδυ επιλέξτε πιο ψυχρές αποχρώσεις και τονίστε τα με προϊόντα λάμψης και πούδρες με ιριδίζοντα στοιχεία.

Αγαπημένο highlighter!

Εφαρμόστε μια ανοιχτόχρωμη ιριδίζουσα σκιά highlighter προς τα άνω ζυγωματικά και γύρω από την εξωτερική γωνία του ματιού προς το κόκαλο του φρυδιού για έξτρα λάμψη.

Είσαι έτοιμη!