Όλες ξέραμε τις BB κρέμες, τώρα λοιπόν πάμε ένα ακόμα βήμα πιο μπροστά να γνωρίσουμε τις CC κρέμες. Το CC μεταφράζεται ως Color Correcting ή Complexion Corrector, χάρη στην ιδιότητά του να καλύπτει τα προβλήματα της επιδερμίδας, όπως κοκκινίλες ή δυσχρωμίες. Βέβαια στην περίπτωση της CC κρέμα τoυ ΚΟΡΡΕΣ δεν καλύπτει απλά τις κοκινίλες, αλλά βοηθάει και στη μείωση τους.

Η CC κρέμα του ΚΟΡΡΕΣ που κρύβει στην καρδιά της τη λάμψη του Άγριου Τριαντάφυλλου είναι το νέο αγαπημένο προϊόν της σεζόν.

Γνωρίζουμε ότι το Άγριο Τριαντάφυλλο ενυδατώνει σε βάθος, καταπραύνει την επιδερμίδα, καλύπτει τις ατέλειες χαρίζοντας λάμψη. Συγκεκριμένα, το Άγριο τριαντάφυλλο είναι μια από τις πλουσιότερες πηγές Bιταμίνης C, με σημαντική επανορθωτική δράση σε λεπτές γραμμές και χρωματικές αλλοιώσεις της επιδερμίδας, ενώ συγχρόνως βοηθάει στην ομοιόμορφη κατανομή της μελανίνης( καταπολεμά τις πανάδες). Επιπλέον, αξίζει να τονίσουμε ότι η CC κρέμα του ΚΟΡΡΕΣ έχει αναπλαστικές, ενυδατικές και μαλακτικές ιδιότητες, ενώ ταυτόχρονα σχηματίζει ένα προστατευτικό φιλμ πάνω στην επιδερμίδα.

Η CC Cream του ΚΟΡΡΕΣ περιέχει εκχύλισμα από Carob Tree που καταπραΰνει τους ερεθισμούς και τις κοκκινίλες, προσφέροντας ομοιόμορφο τόνο στην επιδερμίδα. Άλλα συστατικά που περιέχει όπως η βιταμίνη Ε και το Sichuan pepper βελτιώνουν την υφή της επιδερμίδας και συμβάλλουν στη μείωση της ερυθρότητας.

Τέλος, αξιοσημείωτο είναι ότι έχει δείκτη προστασίας από την ηλιακή ακτινοβολία SPF 30, κάτι που είναι απαραίτητο όλο το χρόνο σε μία χώρα όπως η Eλλάδα με τόσο μεγάλη ηλιοφάνεια.