H νέα BB cream της Vichy είναι μη λιπαρή, καλύπτει τις ατέλειες ενώ ταυτόχρονα τις διορθώνει κιόλας. Βελτιώνει τα ορατά τα μαύρα στίγματα, την ακμή,τη γυαλάδα και τα σημάδια που δείχνουν πως η επιδερμίδα έχει εξασθενίσει.

Η νέα Normaderm BB Clear της Vichy είναι μία κρέμα πολλαπλών δράσεων, ειδικά σχεδιασμένη για λιπαρές επιδερμίδες και επιδερμίδες επιρρεπείς σε ατέλειες, υπόσχεται άμεση και μακροπρόθεσμη μεταμόρφωση της επιδερμίδας και ταυτόχρονα απαλό, λείο και αψεγάδιαστο αποτέλεσμα που διαρκεί.

Η μη λιπαρή και εξαιρετικά ματ και ελαφριά υφή της απλώνεται τέλεια και αφήνει ένα ευχάριστο και βελούδινο τελείωμα. Η Normaderm BB Clear, εμπλουτισμένη με μεταλλικές χρωστικές, γίνεται ένα με την επιδερμίδα σου εύκολα και γρήγορα, χωρίς να αφήνει γραμμές και χωρίς να την κάνει να ασφυκτιά- αντίθετα, εκτός από ένα ανάλαφρο πέπλο, της προσφέρει non stop περιποίηση και ομορφιά , που μακροπρόθεσμα μειώνει ορατά τις ατέλειες.

Κατάλληλη ακόμα και για τις πιο ευαίσθητες επιδερμίδες, περιέχει Ιαματικό Νερό της Vichy με καταπραϋντικές, ενδυναμωτικές και αναζωογονητικές ιδιότητες.