Σήμερα θα μελετήσουμε προσεχτικά το μακιγιάζ της και θα δώσουμε μικρά tips για επιτύχουμε όμορφο και νεανικό μακιγιάζ σαν κι αυτό, σε ροζ αποχρώσεις.

Ροζ χείλη, ροζ μάτια, μαύρο eyeliner είναι κάποια από τα στοιχεία του make up look της αγαπημένης ηρωίδας όλων των μικρών κοριτσιών. Οι αποχρώσεις και το συγκεκριμένο στιλ μακιγιάζ παραπέμπει σε ένα girly make up look για φρέσκα και νεανικά πρόσωπα. Φυσικά μπορείτε να μην υπερβάλλετε και να προσθέσετε απλά μικρές ροζ πινελιές στο μακιγιάζ σας για να δώσετε μία θηλυκότητα στην εμφάνισή σας.

  • Για ένα απλό φυσικό look θα ήταν ωραίο να επιλέξετε μαύρο eyeliner στα μάτια,2 στρώσεις μάσκαρα, ροζ χείλη και ρουζ. Αυτό μπορεί να είναι είτε πρωινό είτε βραδινό μακιγιάζ, ανάλογα την ένταση που θα βάλετε.
  • Το συγκεκριμένο μακιγιάζ ταιριάζει απόλυτα στα ξανθά μαλλιά. Αλλά και στα μελαχρινά, αν επιλέξουν αποχρώσεις ροζ με μωβ τόνους.
  • Μας αρέσει πολύ γιατί δίνει girly ύφος στην εμφάνισή σας και μπορεί να εξισορροπήστε ένα πιο σέξι ρούχο.
  • Αγαπάμε τα χείλη σε ροζ-nude χρώμα, γιατί δείχνουν πιο φυσικά, σαρκώδη και κολακεύουν όλες τις γυναίκες. Επίσης, τα ροζ χείλη ταιριάζουν πολύ και στις μαυρισμένες επιδερμίδες το καλοκαίρι ή στις μελαμψές κοπέλες.
  • Για ένα πιο μοντέρνο μακιγιάζ επιλέξτε ροζ απαλά μάτια και κόκκινα χείλη. Ωραίο για βραδινές εξόδους.