Ο καθαρισμός στην αισθητικό είναι μια θεραπεία που είναι απαραίτητη για πρέπει να γίνεται συστηματικά από γυναίκες κάθε ηλικίας, ανεξάρτητα από τον τύπο δέρματος. Σε πολλά ινστιτούτα όμως ένας απλός καθαρισμός είναι αρκετά ακριβός με αποτέλεσμα να αμελούμε τη συγκεκριμένη θεραπεία, γιατί δεν έχουμε να διαθέσουμε τόσα χρήματα 1-2 φορές το μήνα.

Γι’αυτό λοιπόν μαθαίνουμε πως θα κάνουμε μόνες μας βαθύ καθαρισμό με ατμό στο σπίτι, απλά, οικονομικά και με σούπερ αποτελέσματα!

Τι θα χρειαστείς:

  • 1 μπολ με βραστό νερό
  • 1 μεγάλη πετσέτα
  • 1 ελαφρύ ενυδατικό προϊόν
  • Αιθέριο έλαιο λεβάντας

Εκτέλεση:

Βάλε μέσα στο μπολ με το νερό 5-10 σταγόνες αιθέριο έλαιο λεβάντας. Τοποθέτησε το πρόσωπο σου πάνω από το βραστό νερό και κάλυψε το κεφάλι σου με μια πετσέτα.Κράτησε τα μάτια σου κλειστά και μην πλησιάσεις πολύ κοντά το πρόσωπο στο καυτό νερό. Έπειτα από πέντε λεπτά πάνω από τον ατμό, σκούπισε το πρόσωπό σου και αφήστε το να κρυώσει. Στη συνέχεια ψέκασε το με ανθόνερο και αφήστε το να στεγνώσει μόνο του. Αυτό βοηθά ώστε να κρυώσει περισσότερο το πρόσωπο και να κλείσουν οι πόροι. Τέλος άπλωσε στην επιδερμίδα του προσώπου σου το ενυδατικό προϊόν σου.