Για την καταπολέμηση των βλαβερών επιπτώσεων των UV και την προστασία του πολύτιμου «γενετικού κεφαλαίου» της επιδερμίδας, τα Εργαστήρια Vichy ενσωμάτωσαν στα αντιηλιακά τους ένα σύστημα φίλτρων με βάση το Mexoryl® για προστασία ευρέος φάσματος UVA-UVB με μεγάλη φωτοσταθερότητα. Όλα τα αντιηλιακά έχουν υποαλλεργική σύνθεση χωρίς paraben και χωρίς άρωμα. Επίσης, τα αντιηλιακά της Vichy είναι δερματολογικά ελεγμένη σε ευαίσθητες επιδερμίδες.

 

Vichy Capital Soleil Huile Solaire SPF 20
H Vichy Capital Soleil Huile Solaire αντηλιακό λάδι SPF 20 της Vichy προστατεύει την επιδερμίδα από τις ακτίνες UV και αναδεικνύει το μαύρισμα. Το μαύρισμα αναδεικνύεται χωρίς κανένα συμβιβασμό στην προστασία της υγείας της επιδερμίδας. Η ρευστή υφή του με διακριτικό άρωμα εξασφαλίζει άνετη και γρήγορη εφαρμογή για ομοιόμορφη και αδιάβροχη προστασία.
Η υφή λαδιού χαρίζει στην επιδερμίδα μεταξένια όψη χωρίς λευκά σημάδια, αναδεικνύοντας το μαύρισμά σας. Ιδανικό για άτομα με σταρένια ή ελαφρά μαυρισμένη επιδερμίδα που αναζητούν μια αντηλιακή προστασία μου ομορφαίνει την επιδερμίδα τους.

Vichy Capital Soleil αντιηλιακή κρέμα SPF 50 με βελούδινη υφή
H Vichy Capital Soleil αντιηλιακή κρέμα SPF 50 προστατεύει ιδανικά την επιδερμίδα του προσώπου, ενυδατώνοντας την παράλληλα. Είναι κατάλληλη για κάτω από το make-up, καθώς απορροφάται εύκολα. Ιδανικό για άτομα με ανοιχτόχρωμη κανονική προς ξηρή επιδερμίδα που αναζητούν μια αντηλιακή προστασία προσώπου.

Vichy Capital Soleil Fluide με λεπτόρευστη υφή SPF 50+
H Vichy Capital Soleil Fluide με λεπτόρευστη υφή 50 προστατεύει ιδανικά την επιδερμίδα του προσώπου και αφήνει ματ αποτέλεσμα.Ιδανικό για άτομα με ανοιχτόχρωμη επιδερμίδα, μεικτή ή λιπαρή, που αναζητούν ένα προϊόν αντηλιακής προστασίας με ματ αποτέλεσμα. Η πρώτη αντηλιακή φροντίδα με SPF 50 που εγγυάται ματ αποτέλεσμα μεγάλης διάρκειας.

Vichy Capital Soleil Compact με τελείωμα πουδρας, SPF 30
Η Vichy Capital Soleil Compact με SPF30, προστατεύει την επιδερμίδα σας απο τις ακτίνες UV, χαρίζοντας ομοιογένεια και ματ αποτέλεσμα. Κατάλληλο για αντηλιακή προστασία (ίδια με μια κρέμα), ομοιογένεια (ανάλογη ενός make-up) και ματ αποτέλεσμα (όπως μιας πούδρας). Ο περλίτης, η καολίνη και το ταλκ που περιέχει, απορροφούν το υπερβολικό σμήγμα και ιδρώτα, εξουδετερώνοντας τη γυαλάδα κι αφήνοντας το δέρμα προστατευμένο και πραγματικά όμορφο!