Αγάπησα τη Vichy Idealia BB Cream καθώς μου προσφέρει αντιγηραντικά οφέλη, ενυδάτωση, ελαφριά κάλυψη, αντηλιακή προστασία και λάμψη.Η Vichy Idealia BB Cream βελτιώνει το χρώμα και την ποιότητα της επιδερμίδας συνολικά: άμεσα, σε βάθος και με διάρκεια.

Vichy Idealia BB Cream έχει πολλαπλές δράσεις:

  • Άμεση λάμψη
  • Ενυδάτωση που διαρκεί 24 ώρες
  • Ορατή λείανση των 1ων ρυτίδων
  • Ομοιόμορφη επιδερμίδα
  • Μείωση των κηλίδων
  • Προστασία από τον ήλιο SPF 25


Αποκαλύπτει το ιδανικό χρώμα άμεσα. Καλύπτει τις μικροατέλειες χωρίς να βαραίνει το πρόσωπο. Επίσης κρατάει πολλές ώρες.Βελτιώνει την ποιότητα της επιδερμίδας σε βάθος, αφού την ενυδατώνει 24 ώρες και λειαίνει τις ρυτίδες. Προστατεύει από τον ήλιο, καθώς έχει δείκτη προστασίας SPF 25, είναι κατάλληλη για όλο το χρόνο και τους καλοκαιρινούς μήνες.

H αποτελεσματικότητα της Vichy Idealia BB Cream σε κάθε μια από τις δράσεις της και συνολικά, είναι άμεση και βελτιώνεται συνεχώς με την πάροδο του χρόνου.

Το χρώμα στην επιφάνεια της επιδερμίδας βελτιώνεται χάρη στις μεταλλικές χρωστικές που καλύπτουν τις ατέλειες και προσφέρουν στην επιδερμίδα ομοιόμορφη κάλυψη και φωτεινό αποτέλεσμα. Οι μεταλλικές χρωστικές που χρησιμοποιούνται στην Vichy Idealia BB Cream είναι ροζ απόχρωσης, σέβονται 100% την ευαίσθητη επιδερμίδα και της επιτρέπουν να αναπνέει. Έχουν άριστη συμβατότητα επιδερμίδα και διάρκεια.

Η Vichy Idealia BB Cream με SPF 25 παρέχει υψηλή προστασία από τις ακτίνες UVB και UVA. Προστατεύει την επιδερμίδα από τις άμεσες και μελλοντικές επιπτώσεις που έχει ο ήλιος στην επιδερμίδα καθώς προλαμβάνει το οξειδωτικό στρες στο περιβάλλον των μελανοκυττάρων τα οποία όταν οξειδώνονται οδηγούνται σε υπερπαραγωγή μελανίνης που ευνοεί την ανάπτυξη κηλίδων.