Το νέο ανοιξιάτικο trend είναι το πορτοκαλί κραγιόν, το είδαμε σχεδόν σε όλες τις διάσημες στα διάφορα βραβεία, το ζηλέψαμε , το αγαπήσαμε και θα το υιοθετήσουμε.

Η αντικατάσταση του κλασσικού κόκκινου κραγιόν με το ξαδερφάκι του το πορτοκαλί, κολακεύει όλες τις γυναίκες μελαχρινές και ξανθές. Είναι αρκετά έντονο οπότε όποια απόχρωση και να επιλέξουμε τα βλέμματα θα γυρίσουν πάνω μας σίγουρα και κολακεύει όλες τις επιδερμίδες. Κάνει το δέρμα μας να φαίνεται πιο ζεστό και είναι πολύ πιο χαρούμενο και νεανικό χωρίς προσπάθεια.

  • Σε αυτή την περίπτωση ξέχνα το μολύβι στην ίδια απόχρωση για το περίγραμμα! Επέλεξε αντίθετα ένα μολύβι σε μια ουδέτερη απόχρωση για να ενισχύσεις το περίγραμμα και να μεγαλώσεις τα χείλη σου.
  • Καθώς το έντονο αυτό χρώμα κλέβει τα βλέμματα, άσε τα μάτια σου χωρίς πολύ μακιγιάζ. Λίγο μάσκαρα αρκεί για να κλέψεις τις εντυπώσεις.
  • Όσο πιο ανοιχτόχρωμη είναι η επιδερμίδα σου τόσο πιο ανοιχτή θες και την απόχρωση του κραγιόν σου. Οι πιο σταρένιες κυρίες μπορούν να επιλέξουν πιο ροδακινί αποχρώσεις, ενώ οι πιο σκουρόχρωμες μπορούν να δοκιμάσουν πιο έντονα χρώματα.
  • Για να μην είναι τόσο έντονο το χρώμα δοκιμάστε να περάσετε από πάνω τα χείλη σας με μια πούδρα σε λίγο πιο ανοιχτό χρώμα. Αυτό θα βοηθήσει στο να έχετε ένα πιο ματ αποτέλεσμα αλλά και να αντέξει το κραγιόν σας όλο το βράδυ.