Αν δεν σας αρέσουν οι ρυτίδες και οι αντιαισθητικές πανάδες που εμφανίζονται στο πρόσωπο μας με τα χρόνια, μπορείτε να τις αποφύγετε αν έχετε την κατάλληλη ηλιακή προστασία. Η Frezyderm γνωστή για τα αντιηλιακά της μας δίνει πολλές επιλογές ανάλογα με τις ανάγκες της κάθε γυναίκας. Διαλέξτε το δικό σας:

  • Frezyderm Sunscreen Tinted Face Cream SPF 50+ ΔΩΡΟ 35 ml: δημιουργεί ένα μοναδικό χρωματικό φιλμ που μειώνει τις ατέλειες (ουλές, εγκαύματα κ.α.) και τις δυσχρωμίες της επιδερμίδας. Xαρίζει μια ματ όψη και μια φυσική διακριτική απόχρωση, κατάλληλη για κάθε χρωματικό τόνο.
  • Frezyderm Sunscreen Second Skin Face Color SPF 50+ 50ml: έγχρωμο αντιηλιακό προσώπου για προστασία και ομοιόμορφο χρωματικό τόνο, γιατί προσφέρει αποτελεσματική κάλυψη και ενιαίο χρώμα που παραμένει σταθερό για ώρες. Χάρη στην τεχνολογία Second Skin εξασφαλίζει πολύ υψηλή προστασία και παράλληλα αφήνει μια βελούδινη αίσθηση στην επιδερμίδα.
  • Frezyderm Sunscreen Second Skin Face SPF 30 50ml: η πρώτη αόρατη αντιηλιακή, εξασφαλίζει βελούδινη ματ υφή εξαιρετικής αίσθησης, προστατεύει και διορθώνει το DNA των κυττάρων, θωρακίζει τα βλαστοκύτταρα του δέρματος. Θα την λατρέψετε όπως κι εμείς, αφού αποτελεί άριστη βάση για μακιγιάζ!
  • Frezyderm Sunscreen Second Skin Face SPF 50+ 50ml: μια εξαιρετικά απαλή αντιηλιακή κρέμα προσώπου που παρέχει πολύ υψηλή προστασία και παράλληλα αφήνει μια βελούδινη υφή στο δέρμα. Απαλύνει την όψη των ρυτίδων, προλαμβάνοντας τα σημάδια της φωτογήρανσης και προστατεύοντας από δυσχρωμίες που δημιουργούνται από την έκθεση στον ήλιο.
  • Frezyderm Sunscreen Face Cream SPF 20 50ml: αντηλιακή κρέμα προσώπου, ανθεκτική στο νερό. Προσφέρει παρατεταμένη ηλιοπροστασία και αποτελεσματική αντιοξειδωτική προστασία και προστασία από τους περιβαλλοντικούς ρύπους.