Το πακέτο περιέχει ένα σύνολο προϊόντων διαλεγμένα προσεχτικά και ένα ένα από την εξειδικευμένη ομάδα του e-pharm. To summer bag περιλαμβάνει τα παρακάτω:

1)Παιδικό αντηλιακό προσώπου και σώματος Frezyderm Sun Nip SPF 50+150ml , διπλής προστασίας, αφού προστατεύει τα μικρά σας και εσάς από τις βλαβερές ακτινοβολίες του ήλιου και από τα ενοχλητικά έντομα της παραλίας.Αξίζει να τονίσουμε πως είναι ανθεκτικό στο νερό (συνεπώς δε χρειάζεται να το ανανεώνεται συνέχεια) και Color & parabens free.


2)Αντηλιακό προσώπου Apivita suncare SPF 50 για ευαίσθητες επιδερμίδες 50ml, με θαλάσσια λεβάντα & φύκια που προστατεύει το δέρμα από τους ενοχλητικούς ερεθισμούς του καλοκαιριού. Παράλληλα, καταπολεμά τις ελεύθερες ρίζες και ενυδατώνει σε βάθος την επιδερμίδα.


3)Αντηλιακό προσώπου και σώματος Vichy Capital Soleil SPF 30 300 ml, το οποίο είναι για ευαίσθητες επιδερμίδες, αφού βοηθά στην προστασία από την ηλιακή ακτινοβολία., δεν έχει άρωμα και Parabens και θα φτάσει για ολόκληρο το καλοκαίρι!


4)Κρέμα After Sun Κορρές με γιαούρτι 150 ml, ανακουφιστική, δροσιστική, αναπλαστική κρέμα που είναι και για πρόσωπο αλλά και για σώμα με γιαούρτι για να ενυδατώσει άμεσα την επιδερμίδα σας!


5)Εντομοαπωθητικό spray Apivita 100 ml, με βασιλικό και γεράνι, απόλυτα φυσικό και θα σας απαλλάξει από τα ενοχλητικά έντομα για πολλές ώρες.


6)Εντομοαπωθητικό βραχιόλι, defence band, με φυσικά συστατικά και διάρκεια πάνω από 240 ώρες. Να επισημάνουμε πως το βραχιόλι είναι αδιάβροχο και μας χαρίζει απόλυτη προστασία.


7)Στικ για τσιμπήματα Κορρές 10ml, το οποίο κατευνάζει τους ερεθισμούς και τον κνησμό. Είναι φυτικό, συγκεκριμένα περιέχει μελισσόχορτο, άρα είναι κατάλληλο για όλη την οικογένεια.


8)Δώρο: Προϊόντα Apivita σε travel size (κρέμα μαλλιών,σαμπουάν, αφρόλουτρο και γαλάκτωμα σώματος) Ιδανικό για διήμερες αποδράσεις!

Η ομάδα του e-pharm σας εύχεται καλές διακοπές και να θυμάστε οι πιο όμορφες γυναίκες είναι οι χαρούμενες γυναίκες, γι΄αυτό να ΧΑΜΟΓΕΛΑΤΕ!