Το Somatoline Cosmetic Αγωγή Εντατικό Αδυνάτισμα Νύχτας είναι μια καλλυντική κρέμα βασισμένη σε ένα εξαιρετικά συμπυκνωμένο ενεργό σύμπλεγμα από θαλάσσια άλατα και άργιλο, που εκμεταλλεύεται την ιδιαίτερη δεκτικότητα του δέρματος κατά τη διάρκεια της νύχτας.

Συνιστάται η χρήση της πριν τον ύπνο, γιατί κατά τη διάρκεια του ύπνου η κυκλοφορία του αίματος αυξάνεται, ανεβάζοντας τη θερμοκρασία του σώματος, με συνέπεια να επιταχύνεται ο μεταβολισμός. Έτσι ενεργοποιείται ένας αριθμός μηχανισμών που σχετίζεται με τη λιπόλυση και τη βελτίωση της μικροκυκλοφορίας. Οι μηχανισμοί αυτοί βελτιώνουν τη διεισδυτικότητα των ενεργών συστατικών και έτσι συμβάλλουν στην εντατική δράση του προϊόντος.

Ιδανικά όταν το απλώνουμε θα πρέπει να κάνουμε μασάζ. Το μασάζ βοηθάει στην αποσυμφόρηση των ιστών από περιττά υγρά, τονώνει το δέρμα και βελτιώνει την όψη του. Αφού εφαρμόσετε την κρέμα, συνιστάται να κάνετε μασάζ με κυκλικές κινήσεις ξεκινώντας από τη χαμηλότερη περιοχή αγωγής, ανεβαίνοντας σταδιακά προς τα πάνω. Ολοκληρώστε το μασάζ ασκώντας πίεση από κάτω προς τα πάνω.

Η Somatoline Cosmetic Αγωγή Εντατικό Αδυνάτισμα Νύχτας

  • Έχει ακόμα πιο αποτελεσματική αδυνατιστική δράση, χάρη στην υψηλή συγκέντρωση ενεργών συστατικών.
  • Βοηθάει στην αποσυμφόρηση των ιστών από περιττά υγρά.
  • Λειαίνει και ενυδατώνει το δέρμα.

Το Somatoline Cosmetic Αγωγή Εντατικό Αδυνάτισμα Νύχτας περιέχει το αποκλειστικό σύμπλεγμα BioUltraslimplus-complexTM,

  • ένα ενεργό φυσικό καλλυντικό σύμπλεγμα βασισμένο σε θαλάσσια άλατα,
  • ένα συνδυασμό από καφέ άλγη και βούτυρο καριτέ.
  • λευκό άργιλο Αμαζονίου

Το δέρμα γίνεται πιο απαλό, λείο και τονωμένο. Η σιλουέτα αναδιαμορφώνεται ορατά.