Τα νέα ΚΟΡΡΕΣ Twist Lipstick, λοιπόν είναι μία νέα σειρά super-sized lipstick που συνδυάζουν την ευκολία χρήσης του μολυβιού με το τελικό αποτέλεσμα πλούσιου, γεμάτου χρώματος. Η λάμψη του lip gloss, η ένταση χρώματος του κραγιόν και η απαλή φροντίδα του lip balm σε ένα προϊόν. Πραγματικά μαγικό!

Η σύνθεση τους είναι βασισμένη στο έλαιο από Βατόμουρο, που προσφέρει αντιοξειδωτική δράση και ενυδάτωση στα χείλη. Το κραγιόν σε μορφή μολυβιού, για εξαιρετική απόδοση χρώματος, χαρίζει έντονο και γεμάτο χρώμα. Επίσης, συνδυάζει την ευκολία χρήσης του μολυβιού με το τελικό αποτέλεσμα πλούσιου χρώματος. Χάρις στο έλαιο από Βατόμουρο, έχει απαλή, βουτυρένια υφή που το κάνει να «γλιστράει» πάνω στα χείλη, προσφέροντας μοναδική λάμψη, ενυδατώνοντας τα παράλληλα. Το design του είναι τόσο πρακτικό που μπορείτε να το φορέσετε και χωρίς καθρέφτη.

Βγαίνει σε 6 τέλειες αποχρώσεις Passion, Lust, Desire, Innocence, Elegance, Romance! Εννοείται πως για τις βραδινές μας εξόδους επιλέξαμε το Kορρές Raspberry Twist Lipstick Passion,γιατί ακολουθούμε την τάση. Εσείς ποιο επιλέγετε;