Κοινή χρήση

«Το Χαμόγελο του Παιδιού» είναι γνωστό σε όλους για το σπουδαίο έργο του. «Το Χαμόγελο του Παιδιού» είναι ένας μη κερδοσκοπικός οργανισμός οργανισμός, που στηρίζεται από εθελοντές και ιδιώτες. Στηρίζει χιλιάδες παιδιά κάθε χρόνο 24 ώρες την ημέρα και 365 ημέρες το χρόνο με κύριο στόχο την εξασφάλιση της σωματικής, ψυχικής και πνευματικής ισορροπίας τους.

Δυστυχώς υπάρχουν πολλές οικογένειες με παιδιά που πάσχουν από διαβήτη και δεν έχουν τη δυνατότητα να τους παρέχουν την απαραίτητη ιατροφαρμακευτική περίθαλψη. Τα αναλώσιμα διαβήτη είναι απαραίτητα για οποιονδήποτε πάσχοντα, καθώς του επιτρέπουν να γνωρίζει άμεσα και σίγουρα τα επίπεδα γλυκόζης στο αίμα του. Με τη ρύθμισή τους, με τη σωστή φαρμακευτική αγωγή, αποφεύγονται οι μη αναστρέψιμες βλάβες των οργάνων του σώματος.

Η ομάδα του e-pharm.gr επιθυμώντας να στηρίξει το παιδί σε μια τόσο δύσκολη περίοδο για την ελληνική κοινωνία, εξασφάλισε τα απαραίτητα αναλώσιμα για τη μέτρηση σακχάρου του αίματος που ισοδυναμεί με την υποστήριξη ενός παιδιού που πάσχει από διαβήτη για έναν ολόκληρο χρόνο, με τη συνοχορηγία της εταιρείας Exelixis Element.

To ευχαριστήριο σχόλιο που λάβαμε, μας συγκίνησε: “Ευχαριστούμε από καρδιάς το ηλεκτρονικό κατάστημα e-pharm που στηρίζει τις προσπάθειες του Οργανισμού «Το Χαμόγελο του Παιδιού» για τα παιδιά που πάσχουν από σακχαρώδη διαβήτη. Η προσφορά αναλωσίμων και φαρμάκων για ένα διαβητικό παιδί για έναν ολόκληρο χρόνο είναι πολύτιμη για εμάς καθώς και την οικογένειά του. Χάρη σε ανθρώπους σαν κι εσάς, φτάσαμε ως εδώ. Μόνο με ανθρώπους σαν κι εσάς, μπορούμε να συνεχίσουμε!”

 

Συγκεκριμένα, το e-pharm.gr θα παρέχει τα εξής προϊόντα:

  • Element Auto Coding: οι οποίες είναι ταινίες εξέτασης της γλυκόζης αίματος (36 συσκευασίες 50 τεμαχίων).
  • Μετρητές σακχάρου αίματος ELEMENT :προβλέπονται 2 τεμάχια, σε περίπτωση που το πρώτο καταστραφεί.
  • Σκαρφιστήρες Lanzo Exelixis : οι οποίες είναι αποστειρωμένες βελόνες μιας χρήσης (36 συσκευασίες 50 τεμαχίων)

Αποτελεί αξία όλων μας στο e-pharm.gr, η αλληλεγγύη απέναντι στους συνανθρώπους, ειδικά σε αυτές τις δύσκολες στιγμές της ελληνικής κοινωνίας, και ιδιαίτερα στα παιδιά, την πιο ευάλωτη ομάδα της κοινωνίας μας.

Γιατί το Χαμόγελο ενός παιδιού, είναι ανεκτίμητο!