• Η μικρή Μαρία βρήκε την αγκαλιά που πάντα έψαχνε

Η ιστορία του μικρού τετράχρονο ξανθού κοριτσιού με τα γαλανά ματάκια που βρέθηκε σε έρευνα της αστυνομίας σε καταυλισμό Ρομά στην περιοχή Φαρσάλων Λάρισας. «Το Χαμόγελο του Παιδιού» ανακοίνωσε ότι η μικρή κατόπιν εντολής του εισαγγελέα Λάρισας, θα μείνει σε σπίτι του Οργανισμού. Η παρουσία του κοριτσιού στον καταυλισμό καθώς και οι αντιφάσεις των «φερόμενων» ως γονέων, οδήγησαν στην αποκάλυψη της αλήθειας ότι το κοριτσάκι δεν άνηκε σε αυτή την οικογένεια. Σημασία τώρα έχει ότι το κοριτσάκι είναι καλά χάρις σε όλους εσάς.

  • Η μικρή Μαρίνα θα καταφέρει να πάει στο Δημοτικό

Από την άλλη, μια άλλη ιστορία που μας συγκίνησε όλους είναι της μικρής Μαρίνας 6,5 ετών σήμερα, που γεννήθηκε με νευρολογικό πρόβλημα και πάσχει από ανωριμότητα στην ψυχοκινητική της εξέλιξη και τις χειριστικές της ικανότητες. Αυτό σημαίνει πως συστήνεται έναρξη εργοθεραπείας και λογοθεραπείας, για να αποκτήσει τη μαθησιακή ετοιμότητα που απαιτείται για την εισαγωγή της στο Δημοτικό Σχολείο. Οι γονείς της Μαρίνας είναι οικονομικοί μετανάστες στην Ελλάδα και άνεργοι,άρα ανασφάλιστοι που αντιμετωπίζουν οικονομικές δυσκολίες,έτσι απευθύνθηκαν στο «Χαμόγελο Του Παιδιού» αιτούμενοι βοήθεια για την προετοιμασία της κόρης τους για το Δημοτικό Σχολείο.

  • Τα παιδιά του οργανισμού ‘To Χαμόγελο του Παιδιού’ μεγαλώνουν

Τέλος, τα παιδιά στον οργανισμό ‘To Χαμόγελο του Παιδιού’ μεγαλώνουν αν και μέσα τους κρατάνε πάντα μια αθώα κρυμμένη παιδικότητα. ‘To Χαμόγελο του Παιδιού’ με χαρά και περηφάνια ανακοίνωσε πως τρία από τα παιδιά του ο Νόα, ο Αλέκος και ο Παναγώτης μεγάλωσαν και συνεχίζουν τις σχολές τους. Όλοι οι άνθρωποι που τους μεγάλωσαν τους αποχαιρέτησαν με δάκρυα στα μάτια και δηλώνουν πως θα είναι πάντα δίπλα τους.

Μπορείτε να δείτε πιο αναλυτικά το πρόσφατο έργο του «Χαμόγελου του Παιδιού» αλλά και την αποτίμηση συνολικά ολόκληρου του πρώτου εξαμήνου.

Θέλετε να στηρίξετε το Χαμόγελο του Παιδιού; Μάθετε πώς εδώ!