Ο Ανδρέας ήταν ένα παιδί ευτυχισμένο και χαμογελαστό, με μεγάλη θέληση για τη ζωή. Με λίγα λόγια ήταν ώριμος παρόλο το νεαρό της ηλικίας του και αυτό καταγράφεται στο ημερολόγιο του, όπου ταρακούνησε την ελληνική κοινωνία, ζητώντας την ίδρυση ενός Συλλόγου για τα παιδιά που έχουν ανάγκη. Έναν σύλλογο που απλά θα προσέφερε σε όλα τα παιδιά ανεξαρτήτου χρώματος, θρησκείας και φύλου. Και αυτή την επιθυμία τη μοιράστηκε με όλους εμάς και έγινε σκοπός και πράξη για πάρα πολλούς συνανθρώπους μας.

20 χρόνια μετά, λοιπόν «Το Χαμόγελο του Παιδιού» συνεχίζει το έργο του έχοντας στηρίξει εκατομμύρια παιδιά και οικογένειες σε ολόκληρη την Ελλάδα. Πάντα σύμφωνα με την επιθυμία και το όραμα του Ανδρέα.

Φέτος, «Το Χαμόγελο του Παιδιού» διανύει το 20ο έτος και η επιθυμία του Ανδρέα έγινε σκοπός και πράξη για όλους. Σε αυτά τα 20 χρόνια δράσης, «Το Χαμόγελο του Παιδιού» βρέθηκε δίπλα σε 896.990 παιδιά και τις οικογένειές τους εξασφαλίζοντας τους τα αυτονόητα. Με ποιότητα, αμεσότητα, συνέπεια, σεβασμό και αγάπη καταφέρνουν καθημερινά να υλοποιούν αποτελεσματικά τις δράσεις τους.

Εμείς στηρίζουμε αυτό τον οργανισμό καθώς πιστεύουμε στο όραμα που καθημερινά κάνουν πράξη. Όλοι χρειαζόμαστε ένα χαμόγελο, «Το Χαμόγελο του Παιδιού» χρειάζεται εμάς.