Ευτυχώς μέσω νέων ερευνών και τεχνικών καινοτομιών έχουν δημιουργηθεί «ελιξίρια ομορφιάς» που προστατεύουν την επιδερμίδα από τα σημάδια του χρόνου και ενισχύουν την άμυνα της επιδερμίδας ενάντια σε βλαβερούς παράγοντες.

Τα πιο καινοτόμα προϊόντα ομορφιάς για νεανική επιδερμίδα σε κάθε ηλικία και σου προτείνουμε τις top επιλογές:

Κορρές serum προσώπου και ματιών Μανόλια
Το νέο Κορρές serum προσώπου και ματιών με μανόλια προσφέρει προστασία στην επιδερμίδα σε δύο επίπεδα: εστιάζει στην αντιμετώπιση λεπτών γραμμών και μόνιμων ρυτίδων και στην πιο βαθιά ενυδάτωση, με στόχο τη διατήρηση της ποιότητας και τη βελτίωση της υφής του δέρματος. Τα φυσικά συστατικά που περιέχει όπως ο φλοιός μανόλιας έχει ισχυρή αντιφλεγμονώδη δράση και ενυδατώνει σε βάθος, η βιταμίνη C και η μαύρη βρώμη, βελτιώνει ορατά την υφή και τον τόνο της επιδερμίδας και προσφέρει ισχυρή αντιοξειδωτική προστασία κατά των ρυτίδων.

Αpivita Wine Elixir
Η κρέμα Apivita Wine elixir υπόσχεται άμεσα αποτελέσματα χάρη στην ελαφριά υφή της που δίνει στην επιδερμίδα έξτρα λάμψη από την πρώτη κι όλας εφαρμογή! Η κρέμα Apivita Wine elixir περιποιείται και ανανεώνει την επιδερμίδα κατά τη διάρκεια της νύχτας ενώ παράλληλα μειώνει ακόμα και τις πιο βαθιές ρυτίδες. Η αντιρυτιδική κρέμα νύχτας Apivita Wine Elixir αυξάνει με φυσικό τρόπο την παραγωγή κολλαγόνου και ελαστίνης.

Εφάρμοσε κάθε πρωί, μόνο του ή μετά την κρέμα ημέρας σου

Vichy Liftactiv Supreme
Το νυστέρι γίνεται παρελθόν! Η Liftactiv supreme υπόσχεται αποτελέσματα άμεσου λίφτινγκ! H κρέμα αυτή συμβάλλει στην επανόρθωση των ρυτίδων και στη σύσφιξη της επιδερμίδας. Αντικατάστησε τη με την κρέμα ημέρας σου και θα δεις ότι μέχρι το τέλος της ημέρας η επιδερμίδα σου θα δείχνει πιο λαμπερή, λεία και σφριγηλή, επανορθώνοντας ακόμα και τις πιο έντονες ρυτίδες!