Όταν φοράς τα καλοκαιρινά σου ρούχα όπως crop tops, σορτς και mini φούστες δεν θέλεις σε καμία περίπτωση να έχεις σκασμένα γόνατα, αγκώνες και αφυδατωμένα χέρια ή γάμπες.

Επιπλέον, το καλοκαίρι τα μαλλιά αφυδατώνονται από τον ήλιο και τη θάλασσα και χάνουν τη λάμψη τους.

Συνεπώς ψάχνεις ένα προϊόν να ενυδατώνει σε βάθος πρόσωπο, σώμα και μαλλιά και να μυρίζει υπέροχα. Τα ξηρά λάδια είναι εδώ. Τα έλαια θρέφουν το δέρμα και του χαρίζουν όλες τις βιταμίνες που χρειάζεται, για να είναι λείο και απαλό καθημερινά. Δοκίμασε να το εφαρμόζεις αμέσως μετά το μπάνιο ή το ντους σου και σίγουρα θα δεις άμεσα αποτελέσματα. Η επιδερμίδα σου θα λάμπει και θα μυρίζει υπέροχα κάθε στιγμή, εγγυημένα.

  • Cleria Renewal Dry Oil: Θρέφει, ενυδατώνει και προσφέρει ορατή ανανέωση και λάμψη σε Πρόσωπο, Σώμα και Μαλλιά. Με υπέροχο άρωμα και ελαφριά υφή που απορροφάται αμέσως χωρίς να αφήνει αίσθηση λιπαρότητας.
  • Vichy Ideal Body Huile OR: Το Ideal Body Huile Or αποτελεί λάδι πολλαπλών χρήσεων, εμπλουτισμένο με 10 βασικά έλαια και χρυσαφένιες, χάλκινες και μπρονζέ πέρλες. Λειτουργεί ευεργετικά στις περιοχές του προσώπου και ολόκληρου του σώματος, αλλά και στα μαλλιά, καθώς προσφέρει θρέψη,ομοιόμορφη όψη και λάμψη.
  • Tol velvet Baby Natural Oil 125 ml: To Tol Velvet Baby Natural Oil είναι ένα λάδι ενυδάτωσης και φροντίδας. Είναι εμπλουτισμένο με βιταμίνη Ε και ευεργετικά φυτικά έλαια, που αποτρέπουν την αφυδάτωση, καταπραΰνουν τους ερεθισμούς και χαρίζουν ελαστικότητα & απαλότητα στο δέρμα.