Η Frezyderm

Το 1987 ο κος Αναστάσιος Αναστασίου δημιουργεί την Frezyderm με σκοπό την διακίνηση δερματολογικών και καλλυντικών προϊόντων, προτεινόμενων από Ιατρούς, λόγω της ποιότητας και αποτελεσματικότητάς τους.

Τα προϊόντα που αναπτύχθηκαν συνεπικουρούσαν τις θεραπευτικές αγωγές των ασθενών.
Λειτούργησαν τμήματα ιατρικής ενημέρωσης για την προσέγγιση του Δερματολόγου και Παιδιάτρου και έγιναν μελέτες των προϊόντων σε Πανεπιστημιακές Κλινικές της Ελλάδας και του Εξωτερικού.

Με βάση μελέτη που εκπονήθηκε σε Παιδιάτρους και Δερματολόγους, η Frezyderm κατέχει την πρώτη θέση ανάμεσα σε μεγάλες πολυεθνικές στον τομέα της Επιστημονικής Ενημέρωσης στον χώρο του καλλυντικού.

To 2001 λειτουργησε το καινοτόμο και υπερσύγχρονο εργαστάσιο της Frezyderm που έδινε την δυνατότητα να παρασκευάζουν με τις καλύτερες προδιαγραφές και τα δικά τους, αλλά και άλλων εταιρειών, προϊόντα.


Κατέχοντας την δική της Εργοστασιακή μονάδα και ένα ισχυρό Τμήμα Έρευνας και Ανάπτυξης, η Frezyderm πρόβαλλε στους ιατρούς το γαληνικό σκεύασμα, κάτι που έλειπε από την Ιατρική Ενημέρωση, ενώ παράλληλα πραγματοποίησε Εκπαιδευτικά Σεμινάρια προς τους Φαρμακοποιούς με το ίδιο θέμα.


Η Frezyderm έχει αναπτύξει το προφίλ μιας φαρμακευτικής εταιρείας, και όχι άδικα, αφού μελετά τα προϊόντα της με αυστηρώς φαρμακευτικά κριτήρια.

Το δίκτυο της Frezyderm αναπτύσσεται σε όλο τον Ελλαδικό χώρο με ένα κύκλο 2.500 φαρμακείων, αλλά έχει επιτυχώς διεισδύσει και σε διεθνείς αγορές στην Μέση Ανατολή, Βαλκάνια, Κεντρική και Ανατολική Ευρώπη.

 

Στόχοι της Frezyderm

  • Να βελτιώνει συνεχώς την ποιότητα των προϊόντων και υπηρεσιών.
  • Να επιδιώκει επιθετικές προοπτικές ανάπτυξης.
  • Να είναι περισσότερο ανταγωνιστική σε ένα περιβάλλον διαρκώς απαιτητικό.

Φιλοσοφία της Frezyderm

  • Να "κάνει" την διαφορά στην καθημερινή ζωή των ανθρώπων, παρέχοντάς τους ποιοτικά προϊόντα.
  • Να διατηρήσει την πολιτική του σεβασμού και της ειλικρίνειας στον καταναλωτή.
  • Να αναπτύξει περαιτέρω την ποιότητα των προϊόντων, συνεπώς να συνεισφέρει σε μια καλύτερη ποιότητα ζωής.