Όχι μόνο λόγω εποχής αλλά και λόγω των αναγκών του προσώπου μας τα serum υπόσχονται να αναδείξουν τα πιο δυνατά μας σημεία και να πετύχουν το μέγιστο αποτέλεσμα, προσδίδοντάς του εντατική ενυδάτωση και αναπλαστική δύναμη! Τα serum παράλληλα είναι από τα προϊόντα που βρίσκονται στην αιχμή της σύγχρονης κοσμετολογίας γιατί προσφέρουν μεγιστοποίηση των αποτελεσμάτων αφενός και αφετέρου οι καλλυντικές τους ιδιότητες δίνουν μία αίσθηση πολυτέλειας στις γυναίκες.

Το APIVITA Natural Serum Ενυδάτωσης με αλόη και υαλουρονικό οξύ σε τρία μοριακά βάρη προσφέρει πολλαπλή ενυδάτωση σε όλες τις στιβάδες της επιδερμίδας, συγκρατεί έως και 5 φορές περισσότερο νερό από το απλό υαλουρονικό οξύ και αποτελεί το δυνατό μας σύμμαχο, ώστε το πρόσωπό μας να είναι και να δείχνει πάντοτε ενυδατωμένο. Η υφή του μπορεί να είναι παχύρευστη όμως απορροφάται αμέσως από το δέρμα, δίνοντας ένα εξαιρετικό αποτέλεσμα. Ενδείκνυται και για τις λιπαρές επιδερμίδες, αφού δεν εντείνει την λιπαρότητα αλλά πραγματικά αποτελεί φάρμακο για τις ξηρές επιδερμίδες. Στην παραπάνω δράση του συγκεκριμένου ορού αξίζει να προστεθεί και το γεγονός ότι η Apivita αντικατέστησε το νερό με πράσινο τσάι αυξάνοντας έτσι ακόμα περισσότερο τις αντιοξειδωτικές ιδιότητες του προϊόντος

 

Συμβουλή:

Για εκπληκτικά αποτελέσματα μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε πρωί, πριν το μακιγιάζ σας, αλλά και βράδυ, ώστε το πρωί το δέρμα μας να δείχνει φυσικά λαμπερό και όμορφο.

 

 

APIVITA Natural Serum κατά των ρυτίδων

Αρχικά μην περιμένετε να αγγίξετε τα σαράντα για να χρησιμοποιήσετε serumκατά των ρυτίδων. Απεναντίας από την ηλικία των τριάντα είναι καλό να εντάσσουμε προϊόντα αντιγηραντικά στην καθημερινή μας περιποίηση, όπως το συγκεκριμένο που συνδράμει με τα φυσικά δραστικά συστατικά του στην ενεργοποίηση όλων των μηχανισμών αντιμετώπισης και πρόληψης ρυτίδων.

Σε συνδυασμό με την ενυδατική μας κρέμα υπόσχεται μεγιστοποίηση των αποτελεσμάτων αφού συμβάλλει στη μείωση του αριθμού των ρυτίδων έως και 70%, στην αύξηση της ζωτικότητας των κυττάρων ενώ ισχυρή είναι και η αντιοξειδωτική προστασία των κυττάρων μας.

Συμβουλή:

Δεν αντικαθιστά την ενυδατική μας κρέμα, τον απλώνουμε στο πρόσωπό μας πριν από αυτή.

 

APIVITA Natural Serum Λάμψης

Προϊόν πόθου για κάθε γυναίκα. Εξάλλου ποια δε θα ήθελε μία λαμπερή επιδερμίδα, χωρίς δυσχρωμίες και σημάδια;

Ένας πραγματικά σπουδαίος ορός για όλες τις γυναίκες, αφού βελτιώνει την συνολική ομοιογένεια της επιδερμίδας και εξασφαλίζει ισχυρή αντιοξειδωτική προστασία. Η επιδερμίδα σας θα τον λατρέψει και δε θα μπορεί να τον αποχωριστεί, αφού με το διακριτικό του άρωμα ,το μύρτιλλο που περιέχει και συνδράμει στη λείανση της επιδερμίδας, τη βιταμίνη C που αυξάνει την παραγωγή κολλαγόνου, τα αιθέρια έλαια και πλήθος άλλων συστατικών, υπόσχεται πραγματικά μια επιδερμίδα που θα συναρπάσει! Τα συστατικά του (κατά 96% φυσικά) υπόσχονται ισχυρή αντιοξειδωτική προστασία και η υφή του σας επιτρέπει να το συνδυάσετε τέλεια με την ενυδατική σας.

 

Συμβουλή:

Τα προϊόντα που περιέχουν αντιοξειδωτικά, όπως το συγκεκριμένο, είναι προτιμότερο να εφαρμόζονται στο δέρμα μας πρωί αντί για βράδυ, γιατί έτσι τα θρεπτικά της στοιχεία εισχωρούν πιο αποτελεσματικά στο δέρμα.

 

APIVITA Natural Serum Σύσφιξης

 

Η πολυτέλεια δεν ήταν ποτέ πιο προσιτή!

Αν ονειρεύεστε μία σφριγηλή και λεία επιδερμίδα το συγκεκριμένο προϊόν αποτελεί μία ιδανική λύση που ενεργοποιεί όλους τους μηχανισμούς για ένα εξαιρετικό αποτέλεσμα. Διεισδύει εύκολα στο δέρμα, καθιστώντας το λείο, απαλό και λαμπερό. Απολαύστε μία άψογη, νεανική επιδερμίδα με μία μόνο κίνηση. Ισχυρή δράση, ανανέωση της επιδερμίδας με συστατικά όπως βασιλικός πολτός βιταμίνη Α, λινάρι, κίστο, μέλι, υαλουρονικό οξύ και αιθέρια έλαια, υπόσχεται μία επιδερμίδα που θα εντυπωσιάσει.

Συμβουλή:

Απλώστε σε καθαρό πρόσωπο και λαιμό, πρωί και βράδυ. Στη συνέχεια εφαρμόστε την APIVITA κρέμα προσώπου της επιλογής σας. Επιλέγετε το προϊόν με βάση τις ανάγκες της επιδερμίδας σας και όχι μόνο με βάση τον τύπο της. Αν νιώθετε ότι η σύσφιξη αποτελεί πρωταρχική ανάγκη, το APIVITA Natural Serum Σύσφιξης, είναι αναντίρρητα το προϊόν σας.