Ροζ, κόκκινο, μωβ, μπορντό , καφέ ότι χρώμα κι αν είναι το κραγιόν μας, ένα μας ενδιαφέρει να έχουμε αψεγάδιαστα χείλη όλη τη βραδιά, συνεπώς το κραγιόν μας να έχει μεγάλη διάρκεια.

Το έντονο κραγιόν είναι πόλος έλξης... μέχρι να αρχίσει να μουτζουρώνεται. Τι μπορείτε να κάνετε για να το σταθεροποιήσετε; Εμείς σας αποκαλύπτουμε τα βήματα που πρέπει να ακολουθήσετε για να παραμείνει το χρώμα στη θέση του.

Βήμα 1ο: Προετοιμασία

Το χρώμα δεν μπορεί να παραμείνει σταθερό εάν τα χείλη σας ξεφλουδίζουν. Ετοιμάστε ένα σπιτικό πήλινγκ με ζάχαρη και νερό ή με το ειδικό προϊόν. Στη συνέχεια τα χείλη μας θα δείχνουν υγιή και όμορφα.

Βήμα 2ο: Primer

Δημιουργήστε μια ουδέτερη βάση για την απόχρωση του κραγιόν σας, εφαρμόζοντας λίγο foundation στα χείλη σας. Έτσι θα δημιουργήσετε την καλύτερη βάση, ώστε το χρώμα των χειλιών σας να διαρκέσει.

Βήμα 3ο: Απορρόφηση

Πάρτε ένα χαρτομάντιλο και μετά την εφαρμογή του κραγιόν της επιλογής σας, ταμπονάρετε τα χείλη σας με ένα από αυτά. Στη συνέχεια εφαρμόστε άλλο ένα στρώμα κραγιόν, πάρτε και δεύτερο φύλλο. Μετά καλύψτε τα χείλη με χαρτί και «περάστε» τα από πάνω με διάφανη πούδρα (πάνω από το χαρτί). Η πούδρα θα απορροφήσει την υπερβολική υγρασία και το χρώμα θα παραμείνει σταθερό, χωρίς να ξεφεύγει από το περίγραμμα.

Βήμα 4ο: Προστασία

Εφαρμόστε κονσίλερ με ένα πινέλο, γύρω από το περίγραμμα των χειλιών σας. Με αυτόν τον τρόπο θα δημιουργήσετε ένα «τείχος» που θα εμποδίζει να τρέξει το κραγιόν σας και θα παραμείνει όλη μέρα ή όλο το βράδυ αντίστοιχα σταθερό στη θέση του.